De twee tachtigers, die donderdag dood aangetroffen werden in hun woning in Sint-Martens-Lierde, zijn een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. “Uit de autopsie blijkt dat alles wijst op een natuurlijk overlijden.”

Bron: BELGA

Afgelopen donderdag werden in een woning in de Kwaadstraat in Sint-Martens-Lierde twee levenloze lichamen aangetroffen. Het ging om een vrouw en man van 85 jaar.

Het koppel werd gevonden door hun nicht, die initieel niet van plan was om op bezoek te gaan. “Het was mijn moeder, de zus van Simonne, die vroeg om eens te gaan kijken aangezien ik in de buurt woon. Mijn moeder had Simonne al enkele dagen niet gezien of gehoord.”

Toen haar moeder nogmaals aandrong op een bezoek, ging ze een kijkje nemen. “Van aan de voordeur zag ik beiden op de grond liggen. Ik merkte dat ze niet meer bewogen.” Meteen werden de hulpdiensten gebeld maar alle hulp kwam te laat.

Donderdagavond kwam de wetsdokter ter plaatse maar de uitwendige lijkschouwing bracht geen duidelijkheid over de doodsoorzaak. Uit de inwendige schouwing en een toxicologisch onderzoek op zondag blijkt dat het gaat om een natuurlijk overlijden. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. “Uit de autopsie blijkt dat alles wijst op een natuurlijk overlijden.”

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *