In deze tijden is het voor DDS van het grootste belang dat onze lezers en wij direct contact met elkaar kunnen hebben. Feit is, namelijk, dat Big Tech erop los censureert. Voor je het weet word je als website uit de lucht gehaald.

Dat is natuurlijk vreselijk… maar we kunnen eromheen werken als we onze lezers direct contacteren. Hoewel de techniek erg veranderd is, is het nog steeds zo dat de Nieuwsbrief dé beste manier is om mensen te bereiken.

Word daarom gratis en voor niets lid van onze Nieuwsbrief. Als lid krijg je elke dag een Nieuwsbrief in je inbox met onze artikelen van die dag. Zo mis je niets, ook als je die dag vergeten bent om DDS te bezoeken.

Tegelijkertijd, en veel belangrijker: op deze manier kan DDS jou altijd vinden, ook als D66, GroenLinks en alle andere enge Woke-figuren ons definitief proberen te slopen.

Word daarom abonnee van onze Nieuwsbrief. Het kost je slechts 30 seconden, maar daar krijg je heel veel voor terug. En als extra cadeau bieden we nieuwsbrief-abonnees voortaan wekelijks minimaal 1 nieuwe, exclusieve column of diepgaand interview aan via de nieuwbrief; een stuk dat niet op DDS de website verschijnt (bijvoorbeeld omdat we weten wat er gebeurt als we dat stuk wél online zetten, oeps!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *