Foto: Pexels/Zain Ali

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Heeft de Amerikaanse overheid in het geheim exotische vaartuigen van ‘niet-menselijke’ oorsprong geborgen? Uit vrijgegeven stukken blijkt dat topsenatoren denken van wel.

Niet alleen senator Chuck Schumer en wijlen senator Harry Reid hielden zich bezig met UFO’s. Ze kregen door de jaren heen steun van onder anderen senator, oud-piloot en astronaut John Glenn en senator Ted Stevens, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als piloot een UFO zag.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/topsenatoren-de-overheid-heeft-in-het-geheim-ufos-geborgen-1.png

In 2011 had de topwetenschapper van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid een ontmoeting met senatoren Joe Lieberman en Reid om te praten over de oprichting van een ultrageheim UFO-programma.

Voldongen feit

Uit documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat het drietal toegang wilde krijgen tot UFO’s die in het geheim door de overheid worden onderzocht.

Dat elementen binnen de Amerikaanse overheid in het geheim geborgen UFO’s bewaren, wordt gezien als een voldongen feit.

Het voorstel van de wetenschapper werd eind 2011 tegengehouden door de top van het ministerie.

Meerdere geloofwaardige bronnen

Schumer en vijf andere senatoren kwamen daarnaast met een opvallend wetsvoorstel rond programma’s waarbij UFO’s van ‘niet-menselijke’ oorsprong worden geborgen. Hun voorstel haalde het niet, maar ze willen het later dit jaar opnieuw indienen.

In de Senaat zei Schumer dat de overheid ‘de afgelopen decennia veel informatie heeft verzameld over UFO’s, maar weigert om die te delen met het Amerikaanse volk’.

Volgens Schumer hebben ‘meerdere geloofwaardige bronnen’ gezegd dat elementen binnen de Amerikaanse overheid informatie over UFO’s hebben achtergehouden voor het Congres.

Verrassende uitspraken

President Biden tekende in december een opmerkelijke wet die de financiering van onwettige UFO-programma’s verbiedt.

In juni vorig jaar deed senator Marco Rubio een aantal verrassende uitspraken over UFO’s. In een interview met NewsNation zei hij dat zeer hooggeplaatste overheidsfunctionarissen het Congres hebben ingelicht over het bestaan van geheime UFO-programma’s.

[The Hill]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.3
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *