De transgekte wordt steeds erger in de westerse wereld. Dat is erg. Voor de psyche van iedereen, maar met name voor die van kinderen. En niet alleen voor hun psyche, maar ook voor hun fysieke welzijn.

Dat blijkt maar weer eens uit beelden die de hele wereld zijn overgaan. De video in kwestie is gemaakt op een middelbare school in New York. Wat er gebeurt? Een meisje – een √©cht meisje – wordt op de WC totaal verrot geslagen door ‘een transmeisje.’ Dat wil zeggen, door een jongen die zich ‘meisje’ zegt te voelen.

ūüö®A girl was reportedly assaulted in the female restroom at Arcadia High School in Rochester, New York.

According to another student at the school, the attacker is a boy who identifies as a girl. He was allegedly retaliating for perceived insults.

Reduxx reached out to Greece…

Volgens informatie die rondgaat online zou de jongen/het transmeisje los zijn gegaan omdat het slachtoffer hem ‘beledigde.’ Op welke manier is nog niet bekend, voor zover ik weet, maar het is natuurlijk niet moeilijk om te gokken dat het hoogstwaarschijnlijk om opmerkingen gaat over het feit dat de jongen naar de meisjes-wc gaat. Veel meisjes vinden dat vervelend. Als het slachtoffer daar wat van gezegd heeft is het zeer wel mogelijk dat de jongen dat als aanleiding aangreep om haar helemaal in elkaar te timmeren.

J.K. Rowling WOEST

Harry Potter-auteur J.K. Rowling reageert terecht furieus op deze schokkende beelden.

The one space where girls have previously been able to retreat to escape bullying boys has been removed from this victim. The violent male feels emboldened enough to drag her by the hair and punch her. Explain why occurrences like this are a price worth paying for your ideology.

ūüö®A girl was reportedly assaulted in the female restroom at Arcadia High School in Rochester, New York.

According to another student at the school, the attacker is a boy who identifies as a girl. He was allegedly retaliating for perceived insults.

Reduxx reached out to Greece…

“De enige ruimte waar meisjes zich eerder konden terugtrekken om te ontsnappen aan pestende jongens,” schrijft zij woest, “is van dit slachtoffer weggenomen. De gewelddadige man voelt zich voldoende gesterkt om haar aan haar haren te slepen en haar te slaan.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Steun DDS in de strijd tegen de Transgekte! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de Trans- en Woke-gekte van de geschifte Mainstream Media elke dag weer te bestrijden!

“Leg uit waarom gebeurtenissen zoals deze een prijs zijn die het waard is om te betalen voor jouw ideologie,” concludeert ze daarop.

Natuurlijk blijven de transgekken daar een antwoord op schuldig. In plaats van daar rustig op in te gaan kunnen ze alleen maar schelden. Zo opereren die anabolen-steroide slikkers namelijk steeds weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *