Foto: Jan Bonte (Videostill Rumble/BLCKBX)

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Nadat de Amerikaanse staten Louisiana, Alabama en Oklahoma wetgeving introduceerden tegen globalistische organisaties als de WHO en het World Economic Forum, volgt nu ook de staat Florida. Het WEF gaat niet bepalen wat wij in onze staat doen, dat gaat gewoon niet gebeuren, stelt gouverneur Ron DeSantis onomwonden.

De tafel van De Wereld Is Vierkant is van mening dat Nederland dit voorbeeld zou moeten volgen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/meerdere-amerikaanse-staten-introduceren-wetgeving-tegen-wef-nederland-moet-dit-voorbeeld-volgen-1.png

Als je kijkt naar het globalisme – dit speelt al sinds de Tweede Wereldoorlog, zei neuroloog Jan Bonte in de talkshow. “Ik denk dat ze ook de lelijkheid van hun programma hebben laten zien.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Godsonmogelijk fout

Er is ons van alles beloofd, iedereen zou er beter van worden, maar de enigen die er beter van worden, zijn de multinationals, zei Bonte, verwijzende naar het boek ‘Technocracy: The Hard Road to World Order’.

Centralisatie van de macht, is altijd het begin van het einde en dat zie je bij het World Economic Forum, dat zie je bij het pandemic treaty. Daarom gaat het in de EU ook zo godsonmogelijk fout, aldus Bonte.

Dit kan niet anders dan op termijn uit elkaar spatten

Op de vraag of dergelijke wetgeving ook kans van slagen heeft in Nederland, antwoordde jurist Hanno Wisse: “Ik denk dat we geen andere optie hebben dan dat we op een gegeven moment weer ontdekken dat we weer over onszelf moeten gaan.”

Dat zal heel moeilijk worden, want we krijgen ontzettend veel tegenwerking en we zien hele grote belangen tegenover ons, maar hoe langer we die keuze uitstellen, hoe moeilijker het wordt om daarvan terug te komen, voegde Wisse toe.

Dit kan niet anders dan op termijn uit elkaar spatten, zei Bonte nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *