In een tijd waarin het morele kompas van onze samenleving lijkt te falen, is het een verademing om te zien dat er nog politieke figuren zijn die de moed hebben om op te staan tegen het kwaad dat onze straten overspoelt. Mona Keijzer, Tweede Kamerlid voor de BoerBurgerBeweging (BBB), heeft luid en duidelijk haar bezorgdheid geuit over de alarmerende toename van antisemitisme in Nederland. Door middel van drie onthutsende nieuwsberichten heeft Keijzer een spiegel voorgehouden aan een samenleving die op de rand van morele afgrond staat.
“Waar blijft de mars om beschaving nu? Waar blijft de schreeuw tegen Jodenhaat?” vraagt Keijzer terecht op X. Het is een vraag die ons allemaal tot diep in de ziel moet raken. Waarom blijven we stil wanneer onze Joodse broeders en zusters onder vuur liggen, puur vanwege hun afkomst of geloof?
Als het aan DDS ligt dan organiseert Keijzer samen met de aanstaande coalitie (PVV, NSC, VVD en BBB) een mars om beschaving. Dit zou een duidelijk signaal moeten sturen naar iedereen die denkt weg te kunnen komen met het verspreiden van haat en intolerantie. Het wordt tijd dat de Nederlandse samenleving een vuist maakt tegen de duistere wolken van antisemitisme en de sluipende islamisering die onze vrijheden bedreigen.
Genoeg is genoeg! Het is tijd voor actie. Geen woorden, maar daden. Het is tijd voor een grote manifestatie waarbij we gezamenlijk een duidelijke boodschap afgeven: Nee tegen islamisering! Nee tegen antisemitisme! We moeten opstaan voor de waarden die Nederland groot hebben gemaakt: vrijheid, gelijkheid en broederschap. En dat betekent dat we geen enkele vorm van haat of discriminatie tolereren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.

Laat deze mars om beschaving het begin zijn van een nieuw hoofdstuk, waarin we niet langer wegkijken, maar de confrontatie aangaan met degenen die onze samenleving proberen te ondermijnen. Mona Keijzer voeg daad bij het woord en organiseer met de aanstaande coalitie een grote manifestatie. Het wordt tijd dat wij gaan strijden voor een Nederland waarin iedereen, ongeacht religie of afkomst, veilig en vrij kan leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *