Nutwalai Phupongta© Bangkok Post, TV

Een Franse zakenvrouw die al jarenlang in Thailand woonde, heeft haar fortuin nagelaten aan haar trouwe huishoudster. Dat melden Thaise media.

Bron: Bangkok Post

Gisteren om 15:54

Catherine Delacote (59) verhuisde 12 jaar geleden met haar toenmalige echtgenoot naar Koh Samui, een paradijselijk eiland in het zuiden van Thailand. Na hun scheiding bleef Delacote alleen in Thailand wonen, waar ze vijf villa’s verhuurde.

De vrouw leed naar verluidt aan kanker, en pleegde vermoedelijk zelfmoord. Haar lichaam werd maandagochtend (plaatselijke tijd) gevonden door een werknemer op een ligbed aan het zwembad. Volgens de Thaise politie werden “een pistool, een kogelhuls, een glas wodka, een zonnebril en een pakje sigaretten” gevonden naast het lichaam. Delacote had volgens de politie eerder ook al 500.000 baht (zo’n 12.600 euro) overgeschreven naar haar huishoudster, om er haar begrafenis mee te betalen.

De vrouw zou haar volledige erfenis hebben nagelaten aan haar huishoudster Nutwalai Phupongta (49), die al 17 jaar voor haar werkte. Het zou gaan om de villa’s, andere gronden, een wagen, en cash geld – alles samen goed voor zo’n 100 miljoen baht (2,5 miljoen euro).

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *