Podcaster, mediabazin (voormalig), opiniemaakster, X-influencer, columnist and radiomaakster Marianne Zwagerman slaat alarm. Als Nederlandse burgers niet heel snel handelen leven we heel binnenkort namelijk in een land dat we nooit wilden hebben. “Zonder koeien, met kweekvlees, en mét totale digitale controle.”

Bij NPO Radio 1 zei Zwagerman dat ze zich ernstig zorgen maakt over wat er in Europa gebeurt. “Vijf jaar geleden bij de vorige [Europese] verkiezingen heb ik opgeroepen, ‘ga niet stemmen, het heeft geen zin, het is een ondemocratische bende daar!’ Vervolgens gingen de rechtse mensen niet stemmen en de linkse mensen wél. Toen werd het [dus] nog veel erger.”

Daarom heeft ze haar strategie gewijzigd. “Ik zeg nu tegen de rechtse mensen dat ze juist wél moeten gaan stemmen.” Vervolgens verwees ze op de radio naar haar column van afgelopen week in De Telegraaf. “Daarin schreef ik, ‘de EU broedt op een digitale controlestaat die geen Nederlander wil, die zelfs de Nederlandse Tweede Kamer niet wil. Maar hij komt er tóch’.”

“‘Digitale identiteit, chatcontroles, CBDC – de gemiddelde Nederlander haalt zijn schouders op en hakt vrolijk door de huiskamer op het deuntje van Joost Klein’,” ging haar column verder. “Nou, dat feestje ging ook al niet door,” zei Zwagerman daarop, “maar over een paar jaar zitten we op heel nare blaren.”

Tegen de tijd dat de burgers door hebben in welk wespennest we ons nu aan steken zijn, leven we in een Nederland dat we nooit hadden willen hebben. Zonder koeien, met kweekvlees en digitale controle. *column*

dwarsnieuws.nl/de-eu-broedt-o…

“Blaren,” vertelde ze, “die we niet aan zagen komen.” Dat is vervelend, omdat als we die blaren eindelijk wél zien, “dan is het allemaal niet meer terug te draaien. Tegen de tijd dat burgers door hebben in welk wespennest we ons nu aan het steken zijn, leven we in een Nederland dat we nooit hadden willen hebben.”

Hoe dat Nederland eruit ziet als de bevolking eindelijk wakker wordt?

“Dan zijn de koeien al lang eruit, zijn we voor ons voedsel afhankelijk van andere landen, en moeten we met onze digitale ID bewijzen dat we recht hebben op een stukje kweekvlees terwijl in onze digitale EU wallet de punten van onze ecologische footprint worden bijgeschreven,” somde Zwagerman daarna helaas op.

Terug op de radio

Overigens is Zwagerman terug op de NPO Ze was daar lange tijd actief, maar werd gecanceld omdat ze dingen zei die het kartel niet door de beugel vond kunnen. Sindsdien zorgt ze met steun van haar trouwe volgers, lezers en luisteraars voor zichzelf.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we die digitale controlestaat HARD aan het bestrijden. Elke dag weer. Helaas doen andere media dat NIET. Zij werken eraan mee. Dit betekent dat we JOUW HULP nodig hebben. Alleen DDS voert strijd tegen de digitale dictatuur. Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze dictatuur te bestrijden!

Dat heeft ze met zoveel succes gedaan dat de NPO haar teruggevraagd heeft. Ja, dat lees je goed. Ze is weer aan de slag gegaan bij NPO Radio 1. Geweldig natuurlijk, zeker als je bedenkt dat ze weet dat ze nergens bang voor hoeft te zijn. Als de NPO haar wéér cancelt houden de Dwarskijkers die haar al tijden steunen haar gewoon overeind – zowel mentaal als financieel.

De timing van haar comeback is fantastisch. Want Zwagerman heeft inhoudelijk natuurlijk keihard gelijk. Als ‘we’ niet direct iets doen verandert Nederland heel binnenkort in een digitale controlestaat die zijn weerga niet kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *