Het Venetian Hotel in Las Vegas en de Arizona schorsschorpioen.© BLG, shutterstock

Een man uit Californië klaagt een hotel in Las Vegas aan nadat hij er in zijn testikels gestoken werd door een schorpioen. De Amerikaanse gokstad zou met een ware plaag te kampen hebben.

Vandaag om 12:56

“Ik werd wakker met een scherpe pijn in mijn privéstreek. Ik was verrast”, vertelde Michael Farchi aan verslaggevers. “Ik stak mijn hand uit om te kijken wat er daar onder gebeurde, en ik voelde nog eens een scherpe pijn, en nog eens.” De man uit het zuiden van de staat Californië was op vakantie in Las Vegas en verbleef er in het Venetian Hotel, toen hij gestoken werd door een schorpioen. Hij denkt dat hij zeker drie tot vier keer gestoken werd door het diertje.

De man heeft nu beslist om het hotel aan te klagen. Want, merkt zijn advocaat op, het gaat niet om een alleenstaand incident. In de stad zouden er de afgelopen maanden een hele reeks meldingen binnengekomen zijn over schorpioenen. Een inwoner vertelde aan het lokale nieuws dat hij in de afgelopen maanden al 22 schorpioenen doodde in zijn huis.

Bij die schorpioenen zou ook de Arizona schorsschorpioen zitten. Dat is de meeste giftige schorpioen in Noord-Amerika. Dodelijk is een steek zelden, maar ze kan wel hevige pijn veroorzaken. Het aantal schorpioenen piekt jaarlijks tijdens de lange zomers in Las Vegas, maar dit jaar zijn er opvallend veel gevallen. “Niemand die in Vegas verblijft, hoeft blootgesteld te worden aan dodelijke schorpioenen terwijl ze slapen, laat staan op hun geslachtsdelen, hun testikels”, zegt de advocaat van de man. Het hotel zegt dat het alle protocollen voor zulke situaties correct gevolgd heeft. Al ziet Farchi dat anders. “De hotelmanager verontschuldigde zich niet eens voor wat er gebeurd is. Ze rekenden me gewoon mijn kamer, het restaurant en alles wat ik gebruikte aan. Geen excuses. Helemaal niets.”

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *