Heel Nederland wordt doodmoe van Laurens Dassen… en van de media die hem elke keer weer de ruimte geven om te zeuren en te klagen over de PVV. Dat blijkt duidelijk uit reacties op X van mensen op het ‘nieuws’ dat Dassen ‘eist’ dat VVD en NSC de gesprekken met PVV direct beëindigen.
Jan Roos – de bekende opiniemaker, columnist, oud aspirant politicus en tegenwoordig natuurlijk vooral beroemd als co-presentator van Roddelpraat – is KLAAR met alle aandacht die Dassen krijgt. Dat mannetje is leider van een club met een paar duizend leden (hooguit). In de Kamer heeft Volt ook nog eens maar 2 zetels. Is het nou werkelijk zo belangrijk wat hij zegt?
Of, zoals Jan Roos het verwoordt op X: “Waarom is het nieuws dat dit Soros jongetje met 2 zetels dit roept?”

Waarom is het nieuws dat dit Soros jongetje met 2 zetels dit roept?

Volt-leider Dassen: VVD en NSC laten zich voor PVV-kar spannen ift.tt/iQuCh1Z

Ook onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vindt het belachelijk. “Het valt nu echt iedereen op,” schrijft hij op X. “Volt (2 zetels) en D66 (afgestraft bij de verkiezingen), zijn bijna dagelijks bij de publieke omroep te zien waar zij hun gal over de blijkbaar populaire conservatieve plannen mogen schuwen.”

“EU-verkiezingen komen eraan,” concludeert hij, “inclusiviteit spat er vanaf.”

Het valt nu echt iedereen op

VOLT (2 zetels) en D66 (afgestraft bij de verkiezingen), zijn bijna dagelijks bij de publieke omroep te zien waar zij hun gal over de blijkbaar populaire conservatieve plannen mogen spuwen.

Eu-verkiezingen komen eraan, inclusiviteit spat er vanaf..

Zo denken inderdaad heel veel mensen. “Waarom krijgt deze ene zetel zoveel aandacht?” reageert Willem Engel bijvoorbeeld op een tweet van de NOS over het ‘nieuws’ dat Dassen boos is op VVD en NSC, en eist dat ze de onderhandelingen met de PVV stopzetten.
Ingeborg houdt het korter. “Aldus het Volt mannetje dat zelfs zijn eigen kleine fractie nog niet kon leiden,” is haar reactie op bovenstaand ‘nieuws.’ Fes Breda denkt daar min of meer hetzelfde over getuige zijn tweet: “Wat is de nieuwswaarde van dit bericht?”
Ook Elise de Windt is die mening toegedaan. Maar zij haalt niet alleen uit naar Dassen, maar ook terecht naar de media die hem steeds weer alle ruimte geven om te PVV-haten. “Het intense plezier waarmee de NOS dit veel te lange artikel met veel te veel aandacht voor een hysterische splinterpartij heeft opgesteld, spreekt weer boekdelen over de vooringenomen en zwaar gepolitiseerde insteek van deze staatsgefinancierde nieuwsorganisatie,” aldus deze dame.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze boeren. Daarom werken we samen met EerlijkEten om onze lezers in staat te stellen voor een goede prijs heerlijk, vers Néderlands voedsel te kopen. Bestel nu een geweldige vleesbox of Allrounddoos van EerlijkEten en proef het verschil met het voedsel uit supermarkten! 
“Dat ventje van Volt krijgt met die 2 zetels veel te veel zendtijd bij de NPO en heeft een veel te grote bek,” vindt ook Beppie Kraft. “Hij vindt dat anderen radicaal zijn, maar in feite is hij dat zelf. Hij wil alle NLse soevereiniteit opgeven voor zijn grote Europese droom en het schijt aan democratie.”

Kortom, zowel bekende opiniemakers als mensen met écht werk (ha!) ergeren zich groen en geel aan dat mannetje van Volt… én aan de media die hem als een soort van eregast behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *