Een ongeval op de E17 in Kruibeke richting Antwerpen zorgt woensdagochtend voor erg grote verkeershinder. Bij de aanrijding waren een vrachtwagen en een personenwagen betrokken. Een persoon raakte gewond en is naar een ziekenhuis overgebracht. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum, dat automobilisten aanraadt om de regio te vermijden en om te rijden.

Bron: BELGA

Het ongeval vond kort voor 6 uur plaats. Omstreeks 7.15 uur staat er op de E17 richting Antwerpen daardoor 18 kilometer file. De verliestijd loopt op tot boven een uur. In de file is ter hoogte van Sint-Niklaas ook nog een vrachtwagen in panne gevallen.

De afhandeling van het ongeval zou ondertussen wel bijna rond zijn en de weg zou omstreeks 7.30 uur weer vrijgemaakt worden. Toch raadt het Vlaams Verkeerscentrum het verkeer over lange afstand van Gent naar Hasselt nog aan om via Brussel te rijden. Het verkeer van de kust naar Antwerpen wordt aangeraden om de E34 te nemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© pvh

© pvh

© pvh

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *