Het rare vrouwtje dat zich burgemeester mag noemen van Amsterdam heeft onlangs weer eens flink uitgehaald naar Geert Wilders. En naar minister Dilan Yesilgöz. Hoewel Yesilgöz daar niet op wenst te reageren denkt Wilders daar anders over. Op sociale media heeft hij hard uitgehaald naar het GroenLinks-gedrocht.

Halsema huilde in Amsterdam dat politici “die niet bij de opening [van het Holocaustmuseum] waren vrijwel direct stevige woorden hebben gebruikt.” Sterker, klaagde ze tussen gesloten kaken door, ze hebben niet eens “de moeite genomen om een feitenrelaas van de Driehoek af te wachten.” Daarom heeft ze zich er enorm over verbaasd dat er in de Tweede Kamer zulke felle uitspraken zijn gedaan over de demonstratie bij de opening van dat museum. Dat had nooit mogen gebeuren. Dat vond ze heel erg.

Geert Wilders is niet onder de indruk van die kritiek. In plaats van kritiek te leveren op hem en Yesilgöz doet Halsema er verstandig aan, aldus Wilders, om op zoek te gaan naar een andere carriere. Bij voorkeur buiten de politiek.

U zou moeten aftreden en opstappen, mevrouw de burgemeester, dat zou gepast zijn. #Halsema

Liveblog debat over demonstraties Holocaustmuseum: Halsema haalt uit naar PVV-leider Wilders en minister van Justitie Yesilgöz at5.nl/artikelen/2257…

“U zou moeten aftreden en opstappen,” aldus Wilders op X tegen Halsema, “dat zou gepast zijn.”

Wilders verwoordt hiermee de mening van héél veel kiezers die klaar zijn met a) de demonstraties van wat gezien worden als mensen met ‘antisemitische’ opvattingen en b) met de arrogante houding van Halsema. Mevrouw is al jaren misschien wel de meest vervelende burgemeester van Nederland… Maar ze maakt het alleen maar erger.

PVV-leider @geertwilderspvv heeft opnieuw hard uitgehaald naar burgemeester van Amsterdam Femke Halsema, nadat de opening van het Nationaal Holocaustmuseum werd verstoord. “U zou moeten aftreden en opstappen, mevrouw de burgemeester. Dat zou gepast zijn.” #WNL

Het grappige is dat zo’n vrouw als Halsema niet eens in de gaten heeft hoe gehaat ze is. Ze denkt werkelijk dat ze altijd het gelijk aan haar zijde heeft en, belangrijker, ze is ervan overtuigd dat mensen haar hartstikke graag mogen. Want ze is toch zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *