Wat we deze week in Den Haag hebben gezien, grenst aan het ongelooflijke en is een diepe klap in het gezicht van elke rechtgeaarde Nederlandse burger. De beelden van duizenden moskeegangers die tijdens het Suikerfeest de Fruitweg bezetten voor een gebed en daarbij vrolijk worden bediend met koffie door onze eigen politie, is niets minder dan een regelrechte schande. Dit gebeurde allemaal bij de beruchte As Soennah-moskee, een broeinest van salafisme dat al jaren in opspraak is vanwege haar extremistische uitlatingen en activiteiten.

“Maar wat is dat dan toch, die #islamisering van de samenleving?”

Wel, dit 👇🏻

Laten we duidelijk zijn: deze moskee was een verzamelplaats voor Syriëgangers, is gelinkt aan de bevrijdingsdagaanslag van 2018 en heeft gruwelijke praktijken zoals meisjesbesnijdenis gepropageerd. Dat onze politieagenten hier koffie uitdelen tijdens een religieus evenement dat de openbare orde verstoort, is ronduit dhimmigedrag dat niet te tolereren valt.

De PVV, Hart voor Den Haag en de Haagse VVD hebben terecht alarm geslagen en eisen opheldering van de burgemeester. Het is onvoorstelbaar dat dit soort praktijken plaatsvinden zonder dat hier strenge regels aan verbonden zijn. Als duizenden mensen een openbare weg in beslag nemen voor hun gebed, dan is het minste wat je mag verwachten dat hier een vergunning voor nodig is. Maar belangrijker nog: waarom faciliteert onze politie deze bijeenkomst actief door koffie uit te delen?

De neutraliteit van de politie staat hiermee ernstig op het spel. De taak van de politie is om de wet te handhaven en de openbare orde te bewaken, niet om als cateringpersoneel te fungeren bij een evenement dat door een dergelijke controversiële groep wordt georganiseerd. Deze actie past volstrekt niet bij het neutrale en onpartijdige karakter dat de politie behoort uit te stralen.

Het is van cruciaal belang dat de burgemeester duidelijk maakt dat dit soort acties niet herhaald zullen worden. De gemeente en de politie mogen nooit meer op deze manier meewerken aan festiviteiten die verbonden zijn aan radicale instellingen zoals de As Soennah-moskee. We moeten eisen dat de politie haar echte taak weer oppakt: het handhaven van de orde en het vangen van boeven, in plaats van zich te verlagen tot de rol van welkomstcomité bij evenementen die onze waarden ondermijnen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Dit incident bij de As Soennah-moskee is een wake-up call. Het toont aan dat we veel alerter moeten zijn op de sluipende invloeden van radicalisme die zich nestelen in onze maatschappij. Het is hoog tijd dat we de naïviteit van ons afschudden en de realiteit onder ogen zien. Nederland verdient beter dan dit. De tijd van pappen en nathouden is voorbij. We moeten staan voor onze normen en waarden, en optreden tegen iedereen die ze probeert te ondermijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *