© Instagram /Getty

Mexicaanse autoriteiten hebben drie lichamen gevonden in een regio in het noordwesten van Mexico waar twee Australische surfers en een Amerikaan al een week vermist zijn. Dat meldt de FBI vrijdag.

Bron: BELGA

Vandaag om 07:04

“We kunnen bevestigen dat er drie overleden personen zijn gevonden in Santo Tomas, Baja California, een Mexicaanse regio die grenst aan de Verenigde Staten”, aldus de FBI, die de identiteit van de slachtoffers niet bekendmaakte.

Twee Australische broers, Callum (33) en Jake Robinson (30) en de Amerikaan Jack Carter Rhoad (30) waren afgelopen weekend voor het laatst gezien op een populaire surfspot in het noorden van Baja, zo melden Amerikaanse media. Zij waren op surfvakantie in de havenstad Ensenada en postten op sociale media veelvuldig updates van hun avonturen.

Toen de Australiërs niet opdaagden bij hun eerder geboekte Airbnb en de Amerikaan afwezig bleef van het  werk in San Diego en het plots ook stil bleef op hun sociale media, begon de zoektocht. Bovendien werd de auto die de drie hadden gehuurd, uitgebrand teruggevonden.

In de dagen na de verdwijning arresteerden lokale autoriteiten drie mensen die mogelijk een connectie hadden met de zaak. Dat gebeurde nadat achtergelaten tenten gevonden werden die gelinkt konden worden aan de verdwenen surfers. Of de drie opgepakte personen verdachten zijn in de zaak, wil de politie nog niet zeggen. Het onderzoek loopt wel nog.

De broers Robinson.© instagram

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *