In het koude, harde licht van de winterdagen is een ongemakkelijke waarheid onthuld die de mainstream media liever negeren: meer dan de helft van de daklozen die onze straten ‘sieren’, zijn arbeidsmigranten. Dit onthutsende feit, bevestigd door het Leger des Heils en verschillende gemeentelijke instanties, legt een bom onder het EU-beleid dat Nederland heeft overspoeld met arbeidsmigranten die, bij het verliezen van hun baan, rechtstreeks de goot in glijden.

Nederland, eens bekend om zijn gezelligheid en welvaart, wordt nu gekenmerkt door straten vol verloren zielen uit Oost-Europa. De vraag dringt zich op: hoe lang blijven we nog de ogen sluiten voor de EU-migratiepolitiek die onze samenleving ondermijnt? De gegevens liegen er niet om; drie van de vijf daklozen in onze grootsteden zijn het directe resultaat van een falend Europees open-grenzenbeleid.

De situatie is een direct gevolg van politieke besluiteloosheid en een gebrek aan daadkracht om de stroom arbeidsmigranten in te dammen. Dit terwijl de oplossing voor de hand ligt: een exit uit de EU. Dit is een stap die onze bestuurders niet durven zetten, verlamd door ongegronde angsten en politieke correctheid, die onze stedelijke centra veranderen in openlucht asielzoekerscentra.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Moeten we dan toekijken hoe onze steden verder afglijden? Of kiezen we eindelijk voor een beleid dat Nederlanders en hun welzijn voorop stelt? Het wordt tijd dat de beleidsmakers wakker worden en de controle over ons eigen land terugnemen. Stop de import van dakloosheid, stop de ongecontroleerde arbeidsmigratie. Laat ons kiezen voor een Nederland waarin Nederlanders en hun behoeften centraal staan. De tijd van toeschouwen is voorbij. Actie is nu vereist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *