Het is weer zover. Terwijl de meute zich weer eens verliest in oranje bier en nutteloze vrijmarkten, werpt Raisa Blommestijn, de vurige verdedigster van de Nederlandse identiteit, een keiharde steen in de vijver van de monarchale zelfgenoegzaamheid. En gelijk heeft ze! Op X, de plaats waar menig ‘woke’ burger liever een digitale ketting draagt dan een nationale vlag, neemt zij geen blad voor de mond. “Leuk hoor al die festiviteiten voor Koningsdag, maar digitale identiteit-Maxima en ‘anti-racisme’ Willem-Alexander hebben voor mij totaal afgedaan,” aldus Blommestijn op Twitter. Waarom zouden wij, vrije burgers, dit walgelijke en globalistische instituut vieren?

Koningsdag? Een lachertje. Het is de dag waarop de monarchie – ja, diezelfde instelling die knus onder één hoedje speelt met het World Economic Forum en onze vrijheden te grabbel gooit – zichzelf op de borst klopt. Maxima en Willem-Alexander, marionetten van het globalisme, prediken digitale surveillance en gedwongen diversiteitsonzin terwijl ze rijkelijk baden in onze belastingcenten.

Leuk hoor al die festiviteiten voor Koningsdag, maar digitale identiteit-Maxima en “anti-racisme” Willem-Alexander hebben voor mij totaal afgedaan.

Ik zie absoluut geen reden om dit walgelijke en globalistische instituut te vieren. #ikvierhetniet

Het is een gotspe dat we geacht worden deze ‘koninglijke’ poppenkast uit te zitten, terwijl de echte problemen van het land – de verstikkende EU-regelgeving, de uitverkoop van onze soevereiniteit, en de kruipende islamisering – blijven woekeren onder onze neus. Raisa Blommestijn ziet dit. Zij durft de vinger op de zere plek te leggen. In plaats van feest, pleit zij voor bezinning. In plaats van vlagvertoon, roept zij op tot verzet. En terecht, want als we nu niet wakker worden, wanneer dan wel?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze boeren. Daarom werken we samen met EerlijkEten om onze lezers in staat te stellen voor een goede prijs heerlijk, vers Néderlands voedsel te kopen. Bestel nu een geweldige vleesbox of Allrounddoos van EerlijkEten en proef het verschil met het voedsel uit supermarkten! 

Dus, Nederland, schud die oranje waas van je af. Het is tijd om echt op te staan, niet om een verouderd symbool van ongekozen macht te vieren, maar om te vechten voor onze werkelijke vrijheden. Dank je, Raisa, voor je onverschrokken strijd. Jouw woorden zijn niet enkel kritiek, ze zijn een oproep tot actie.

Koningsdag vieren? Knetter. Als we vandaag al iets doen, dan zouden we deze dag toch vooral moeten gebruiken om te rouwen over het feit dat we de mooie Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden eeuwen geleden kwijt zijn geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *