Zolang ze de massamedia onder volledige controle hebben, gaat er op het oog niets veranderen. Ik refereer aan het geval “Biden”. Zolang de massamedia het spel blijft meespelen, heeft de massa – goed beschouwd is dat 90% van de wereldbevolking – van de mensen er vrede mee. De interne machtsstrijd is aan de orde van de dag en er worden vele, vele onschuldige slachtoffers aan hun sinistere rituele spelletjes opgeofferd. Ook zijn de afleidingen aan de orde van de dag. Aanslag in Moskou, brug ingestort in Baltimore, hoogste staat van paraatheid in Frankrijk, oorlogstromgeroffel rond Taiwan, ondertussen gaan de rituele slachtpartijen in Gaza en nepstaat “Oekraïne” onverminderd door. Er wordt gewoon een programma afgewerkt. Het Apparaat is niet te stoppen, anders dan door ons toedoen en werkelijk alles compleet belachelijk te maken. De hele kankershow rond de zogenaamde “Britse Royals” is dat precies: een lachertje. Sinds de ruiming van Jacob Rothschild, dondert het Rothschild Imperium in elkaar. Rothschild is “The Crown”, de koningshuizen zijn de aangestelde lakeien. Ze maken er een kankerritueel van omdat we het normaal moeten gaan vinden dat alle geinjecteerden wandelende tijdbommen zijn, die elk moment kunnen afgaan. Charles, Camilla, Kate Middleton, prins Edward, prins Andrew, het complete koningshuis lijkt te worden uitgeroeid. De zoontjes van Diana lijken de dans te ontspringen, omdat ze hoogstwaarschijnlijk geen kinderen van Charles zijn.

En wat zou er gebeuren als alle Rothschild gerelateerde “koningshuizen” worden geruimd? Dan wordt het hier in de paleizen ook een dooie bedoening. Ze mochten willen dat ze bij de Zwarte Adel hoorden, dan zouden ze nog een kans maken. Of ze moeten Obese Bessie Turf als marionettenpop aanstellen om te doen alsof er in de Polder nooit wat aan de hand is. Uiteindelijk vreten Hollanders letterlijk alles wat ze krijgen voorgeschoteld. Zeker als ze met een geactiveerd MAC-adres rond lopen.

Paleis Insider: Kate Middleton’s Kanker Is Psy-Op Om Turbo Kanker Ontvolking Evenement Te Normaliseren??

De aankondiging van de kanker van de prinses van Wales, Kate Middleton, is een klein maar belangrijk onderdeel van een enorme en allesverslindende psy-op die is ontworpen om de massa te manipuleren, volgens een insider van het World Economic Forum die de duistere waarheid achter het gordijn heeft onthuld.

Terwijl de reguliere media door de elite zijn bevolen om de agenda op te voeren om het publiek te gaslighten en kanker in al zijn vormen te normaliseren naarmate de rampzalige gevolgen van het Covid-vaccin zich voordoen, behandelt de elite de Middleton-saga als een Kabuki-theaterstuk, dat ons bespot door met overduidelijke hulp van Artificial Intelligence CGI-beelden van de steeds belachelijkere nepfoto’s en -video’s uit te brengen. 

Er is slechts één probleem voor de elite en hun psy-op om de massa te traumatiseren en zodanig te manipuleren om zich aan te passen. De mensen worden wakker voor hun spelletjes en we hebben al het bewijs dat we nodig hebben om te bewijzen dat als het gaat om de mondiale elite, niets is wat het lijkt en alles een leugen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *