NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 02: Lizzo treedt op op het podium bij Madison Square Garden op 02 oktober 2022 in New York City. (Foto door Jamie McCarthy/Getty Images)
Lizzo treedt op op het podium bij Madison Square Garden op 02 oktober 2022 in New York City. (Foto door Jamie McCarthy/Getty Images)

OAN’s Sophia Flores
6:44 PM – vrijdag 29 maart 2024

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft verklaard dat ze stopt met de muziekindustrie.

Advertentie

De “About Damn Time”-zangeres gaf vrijdagavond een verklaring vrij op haar Instagram, waardoor het publiek ging geloven dat ze de muziekindustrie verlaat.

“Ik ben het zat om door iedereen in mijn leven en op internet te worden meegesleurd,” begon ze haar emotionele verklaring. “Het enige wat ik wil is muziek maken en mensen gelukkig maken en de wereld een beetje beter maken dan hoe ik hem vond. Maar ik begin het gevoel te krijgen dat de wereld mij er niet in wil hebben.”

“Ik moet constant opboksen tegen leugens die over me worden verteld omwille van clout & views … elke keer weer het mikpunt van de grap zijn vanwege hoe ik eruit zie … mijn karakter dat uit elkaar wordt gerukt door mensen die me niet kennen en geen respect hebben voor mijn naam,” vervolgde ze.

“Ik heb hier niet voor getekend,” besloot Lizzo. “I QUIT.”

Lizzo, wiens echte naam Melissa Viviane Jefferson is, zit sinds kort in de problemen omdat ze wordt aangeklaagd door een aantal van haar achtergronddanseressen vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie. Ze wordt ook aangeklaagd voor het creëren van een giftige werkomgeving.

Donderdag trad ze op in Radio City Music Hall in New York als onderdeel van een inzamelingsactie voor Joe Biden. Naast Biden waren ook de voormalige presidenten Barack Obama en Bill Clinton aanwezig

Een advocaat van een van Lizzo’s voormalige achtergronddanseressen hekelde haar optreden tijdens Biden’s fundraiser.

“Het is beschamend dat Lizzo gekozen zou worden om een evenement als dit te leiden te midden van zulke flagrante beschuldigingen,” zei advocaat Ron Zambrano.

Zambrano voegde eraan toe dat hij zich niet kan voorstellen waarom iemand zou willen dat Lizzo hen vertegenwoordigt, vooral omdat de Democratische Partij hoopte dat deze fundraiser de Biden-campagne meer energie zou geven.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *