ūüēí Leestijd: 2 minuten

Minister Ernst Kuipers (D66), Volksgezondheid, vertelt Op1 dat een grootschalige overheidscampagne voor coronavaccinatie was gebaseerd op een vals voorwendsel. Het gaat om de ‚ÄėDansen met Jansen‚Äô-campagne, in de zomer van 2021. Kuipers zegt nu dat deze campagne medisch onverantwoord was. Vorig jaar werd al bekend dat het Pfizervaccin nooit is getest op het voorkomen van virusoverdracht.

Jongeren die zich eenmalig lieten inentten met het Jansen-vaccin, kregen meteen een QR-code. Met deze code konden ze blijven uitgaan naar bars en discotheken. Maar nu erkent Kuipers dat de medische redenering hierachter niet klopt. Het duurt immers een aantal weken voordat iemand volledig beschermd is, vertelt hij Op1.

‚ÄúAls we nu een prik zouden geven, dan zijn mensen niet morgen beschermd. We hadden ooit ‚ÄėDansen met Jansen‚Äô gehad, maar dat werkte niet zo goed. Je kunt niet vandaag een prik geven, en dan ben je morgen al beschermd‚ÄĚ, vertelt Kuipers. ‚ÄúDat werkt niet zo.‚ÄĚ

Al in september 2021 stelde epidemioloog Amrish Baidjoe dat jongeren ‚Äėop grote schaal zijn misleid‚Äô met het ‚ÄėDansen met Jansen‚Äô-vaccin, meldde AD. Volgens de krant was de vaccinatiecampagne niet gebaseerd op OMT-advies, maar wilde toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge snel af van de vaccins vanwege een kapotte koelkast. Dit werd door het VWS-ministerie zelf ontkend.

Coronapas
De eerste vaccinatieronde voor het coronavirus begon op 8 januari 2021. Op 25 september 2021 werd de coronapas ingevoerd, waardoor ongevaccineerden niet meer zomaar o.a. horecagelegenheden konden binnengaan. De coronapas werd afgeschaft in februari 2022. Maar achteraf kwam er kritiek op de coronapas. Nog hetzelfde jaar, in oktober 2022, erkende Pfizer namelijk dat hun coronavaccin nooit is getest op het voorkomen van virusoverdracht. Dit opmerkelijke antwoord kreeg Europarlementari√ęr Rob Roos (JA21) te horen van Pfizer-directeur Janine Small tijdens de speciale coronacrisis-hoorzittingen van de EU.

‚ÄúPfizer geeft nu toe dat er geen wetenschappelijke grond bestond voor de bewering dat vaccinatie de overdracht van het virus zou voorkomen. [‚Ķ] Dit haalt de hele juridische basis voor het coronapaspoort onderuit,‚ÄĚ vertelde Roos diezelfde nacht bij het nieuwsprogramma van Tucker Carlson. ‚ÄúDit paspoort zorgde voor massale institutionele discriminatie doordat mensen geen toegang meer kregen tot essenti√ęle delen van de samenleving.‚ÄĚ

In maart 2023 erkende de Duitse minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach (SPD), dat hij al vanaf het begin had geweten dat vaccinatie niet zonder risico was. Ook erkende hij dat er momenteel Duitsers rondlopen met vaccinatieschade. ‚ÄúIk heb medelijden met deze mensen. Het zijn ernstige inperkingen en veel zal permanent zijn,‚ÄĚ zei hij op nationale televisie. Hij wilde zich gaan inzetten om de slachtoffers te helpen.

Bron: NieuwRechts

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Source: artsenvoorvrijheid.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *