Luister naar dit Artikel

Listen to this article

Deze aflevering is de eerste van een zesdelige serie waarin Jay en Hunter de wereldberoemde paranormale onderzoeker Laura Knight-Jadczyk interviewen, die een baanbrekende boekenreeks schreef genaamd “The Wave” en een metafysische onderzoeksgemeenschap oprichtte genaamd The Cassiopaean Experiment.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deel 1 van ons gesprek behandelt een breed scala aan fascinerende onderwerpen, van het historische bewijs van ontmoetingen met buitenaardse wezens en de mysterieuze oorsprong van de Anunnaki, tot de potentiële invloeden van bovennatuurlijke krachten op zowel historische gebeurtenissen als moderne maatschappelijke kwesties.

Deze serie is een uitgebreide verhandeling die je moet bekijken over hoe oude mythen, bovennatuurlijke verschijnselen en baanbrekende wetenschap samenkomen om ons begrip van het universum en onze plaats daarin vorm te geven.

“Als je denkt dat de overheid dingen over buitenaardse wezens verbergt, dan beperk je je slechts tot de oppervlakte van het mysterie.”

“We hebben niet te maken met kleine groene mannetjes of vliegende schotels. We hebben te maken met verschijnselen die onze opvattingen over de werkelijkheid uitdagen.” – Laura Knight-Jadczyk

Laura Knight-Jadczyk is een gerenommeerd onderzoeker en auteur, gespecialiseerd op het gebied van paranormale verschijnselen, historische kosmische catastrofes en psychologische studies.

Met een carrière van tientallen jaren heeft Laura zich toegelegd op het verkennen van de grenzen tussen fysieke en niet-fysieke realiteiten.

Haar uitgebreide werk en unieke inzichten zijn vastgelegd in haar talrijke publicaties, met name haar baanbrekende serie ‘The Wave’, die zich verdiept in de fijne kneepjes van hyperdimensionale realiteiten en hun impact op de menselijke geschiedenis en het bewustzijn.

Ze richtte de wetenschappelijke en metafysische onderzoeksgemeenschap op, The Cassiopaean Experiment, waar ze samenwerkt met andere experts om deze complexe onderwerpen te onderzoeken en te bespreken.

Lees meer over Laura en haar werk op www.cassiopaea.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *