Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Nadat ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult een klein berichtje op X had geplaatst over ivermectine als kankerbehandeling, doken de poortwachters van het establishment als een stel hongerige hyena’s op hun prooi.

‘CDA-watcher’ Pieter Gerrit Kroeger stelde dat BBB-voorvrouw Caroline van der Plas en Mona Keijzer ‘direct moeten interveniëren’. “Bult is van BBB Overijssel en is hier levensgevaarlijk bezig,” beweerde Kroeger, die zelf herhaaldelijk is betrapt op het verspreiden van nepnieuws.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/voormalig-omt-lid-schoffelt-marga-bult-onderuit-na-bericht-over-ivermectine-als-kankerbehandeling-1.png

Kroeger reageerde op een bericht waarin iemand Bult vergeleek met Jomanda.

Schande

Voormalig OMT-lid Marc Bonten voegde toe: “De gekte kent geen grenzen. Ivermectine als kankerbehandeling ‘geadviseerd’ door Marga Bult.” Voor de goede orde adviseerde de ex-verpleegkundige niets, ze deelde alleen een link naar wetenschappelijke artikelen.

Bonten verzweeg eerder zijn connectie met vaccinmakers Pfizer en AstraZeneca.

“Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen?” sneerde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans naar Bult.

“Schande! Ik moet kapotgemaakt worden,” reageert ze verbolgen.

Heel triest

Er wordt overigens wel degelijk wetenschappelijk onderzoek verricht naar wat ivermectine kan betekenen bij kanker. Door oncologen.

“Maar ja, waarom zou je ook mensen daarover informeren als het kennelijk leuker is om een ex-verpleegkundige, die de handen uit de mouwen stak tijdens de pandemie en in de zorg kwam helpen, even een trap na te geven en weg te zetten als een soort Jomanda? Heel triest,” vindt verpleegkundige Alicia.

“Gewoon totale onzin over Marga aan het verkopen, en het kan ze niks schelen,” vervolgt Alicia. “Het is een slechte zaak als medicijnen tot politieke speelbal worden gemaakt. Men zou ons juist moeten informeren over nieuwe onderzoeken en niet moeten proberen om medicijnen verdacht te maken omwille van politieke vetes.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *