Foto: Jensen en Wolf (Videostill Jensen.nl)

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Het is duidelijk dat het Westen wordt aangevallen. Het is duidelijk dat West-Europa en vooral de Verenigde Staten worden aangevallen. Ik weet precies door wie, zei journalist Naomi Wolf in de show van Robert Jensen.

Ze noemde globalistische organisaties als het World Economic Forum, de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/naomi-wolf-legt-bij-jensen-uit-wat-ze-met-ons-van-plan-zijn-1.png

We zijn overrompeld omdat er nog nooit eerder op deze manier oorlog gevoerd is, zei Wolf, voormalig adviseur van oud-president Clinton.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Doden, steriliseren en uitschakelen

“Wat er op dit moment gebeurt, is dat West-Europa wordt ingelijfd,” benadrukte ze. “De West-Europese leiders worden ingelijfd. Verraders.”

Wolf wees erop dat de oorlog in Europa wordt gevoerd via de Europese Unie, waaraan we onze soevereiniteit hebben opgeofferd. In de VS wordt de oorlog gevoerd via de ingelijfde overheid.

We leven onder gevaarlijke regimes die zich aangesloten hebben bij mensen die ons door middel van deze oorlog – die we niet als zodanig herkennen – willen doden, steriliseren en uitschakelen, waarschuwde de journalist.

Probleem

Ze willen onze bevolking en onze cultuur vervangen door mensen die geen ervaring hebben met een representatieve democratie, parlementen, mensenrechten of rechtsstaat, voegde ze toe. “Dat is makkelijker voor ze.”

“West-Europa en de VS zijn een probleem voor de globalisten, dat ze door middel van deze aanvallen proberen op te lossen.” Dit wordt ook wel unrestricted warfare of onbeperkte oorlogsvoering genoemd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *