Foto: Naomi Wolf en Karel van Wolferen (Videostill Rumble/Gezond Verstand)

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Hoofdredacteur van Gezond Verstand Karel van Wolferen sprak met de Amerikaanse journalist Naomi Wolf, auteur van het boek ‘Oog in oog met het beest’, over onder meer de uitrol van Agenda 2030 en haar onderzoek naar de Pfizer Files.

Het interview stond verborgen op YouTube om op een later moment live te gaan, maar in de tussentijd had de filmpjessite al ontdekt dat Wolf een link legt tussen de onderzoeksresultaten van Pfizer en de verminderde vruchtbaarheid van vrouwen. Gevolg: het interview werd verwijderd en Gezond Verstand mag een week geen video’s uploaden.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/naomi-wolf-geschokt-door-informatie-van-spionnen-karel-van-wolferen-dit-is-een-heel-belangrijk-punt-1.png

Bekijk het spraakmakende interview hieronder op Rumble:

Heel belangrijk punt

Van Wolferen heeft van betrouwbare bronnen – zijn ‘spionnen’ – die zich in kringen met topbureaucraten begeven, vernomen dat zij nu beginnen in te zien dat er heel veel verkeerd is gegaan, maar dat ze er niet over kunnen praten. Ze zijn bang voor elkaar, zei de emeritus hoogleraar.

En met ‘verkeerd gegaan’ doelt hij bijvoorbeeld op de mRNA-prikken, die dodelijk zijn en mensen bovendien steriliseren, met als doel het verminderen van de wereldbevolking.

Dit is volgens Wolf, die geschokt reageerde op de informatie van zijn spionnen, een heel belangrijk punt. Ze merkte op dat veel Nederlanders nog helemaal niet weten dat de overheid ons heeft geprobeerd te vermoorden, te steriliseren, omdat de informatie gecensureerd wordt.

Proeftuin

Van Wolferen lichtte toe dat ze al heel lang weten dat heel veel verkeerd is gegaan. Wolf zei dat het erop lijkt dat de globalisten Nederland gebruiken als proeftuin en stelde dat ons land in 2020 is vervallen tot een tirannie.

Volgens de emeritus hoogleraar gloort er hoop aan de horizon en zijn de globalisten aan de verliezende hand. Wolf vulde aan dat zich in de Verenigde Staten een halve succesvolle revolutie heeft voorgedaan tegen Agenda 2030. “We hebben een hoop slechte dingen tegengehouden.”

Grootste misdaad

De journalist noemde in dit opzicht ook het wetsvoorstel tegen invloed van de WHO en het World Economic Forum in de staat Louisiana.

Ze benadrukte nog even dat de uitrol van de ‘coronavaccins’ de grootste misdaad tegen de menselijkheid uit de geschiedenis is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *