Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

AstraZeneca heeft zijn coronavaccin wereldwijd teruggetrokken na een bekentenis over bijwerkingen. In Groot-Brittannië loopt een collectieve rechtszaak tegen de farmareus omdat het gebruik van het vaccin ernstig letsel en de dood heeft veroorzaakt.

Desondanks blijft viroloog Marc Van Ranst het vaccin verdedigen. De Vlaamse nieuwssite HLN kopt: ‘AstraZeneca trekt coronavaccin wereldwijd terug: krijgen de critici gelijk?’

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/marc-van-ranst-blijft-teruggetrokken-astrazeneca-vaccin-verdedigen-wanneer-wordt-hij-veroordeeld-voor-massamoord-1.png

Waarop Van Ranst zegt: “Wat een totaal onverantwoorde en misleidende titel! Er zijn vandaag gewoon betere en meer geüpdatete vaccins dan AstraZeneca. Daarom neemt de firma het besluit om niet meer op de markt te komen. Dit artikel maakt mensen gewoon volledig onterecht bang.”

‘Zeer veilig’

Dit zijn de woorden van iemand die mensen in coronatijd volledig onterecht bang maakte voor een virus.

Van Ranst claimt verder dat het AstraZeneca-vaccin ‘ongeveer 6,5 miljoen levens heeft gered, met enkel heel zeldzame bijwerkingen’.

Hij staat nog steeds volledig achter een uitspraak die hij in 2021 deed, namelijk dat het vaccin ‘zeer veilig is, ook voor mijn leeftijdsgroep’.

Helemaal niet zeldzaam

Advocaat Werner Niemegeers vraagt: “Wanneer wordt deze Virocraat veroordeeld voor massamoord?”

Overigens: toen werd besloten om het prikken met AstraZeneca te staken, werd de bestaande voorraad nog even weggeprikt onder mensen met een persoonsgebonden budget. Verminderd wilsbekwamen dus.

En die ‘zeldzame’ bijwerkingen zijn helemaal niet zo zeldzaam, laat uitvaartondernemer John O’Looney weten. Zijn balsemer trof in ‘tientallen en tientallen’ lichamen van gevaccineerden vreemde bloedstolsels aan. “Ze zijn helemaal niet zeldzaam,” benadrukt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *