Foto: Erwin Annys (Videostill YouTube/Hete Hangijzers)

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Kno-arts en chirurg Erwin Annys was tijdens de coronacrisis rechtstreeks betrokken bij de opvang van COVID-19-patiënten. Hij besefte al snel dat het overheidsbeleid niet klopte, foutief was en zelfs gevaarlijk was.

Begin 2022 gaf hij zijn baan als diensthoofd op om niet medeplichtig te worden aan een gezondheidsbeleid dat ‘op basis van onwetenschappelijkheid en belangenconflicten gezonde mensen, jongeren en kinderen, achtervolgde’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/geen-enkele-journalist-durft-het-verhaal-van-deze-arts-te-publiceren-denk-dat-ik-dan-mijn-baan-verlies-1.png

Annys kreeg persoonlijk de instructie van de directie via de overheid dat hij zijn operatiezaal moest sluiten zodra er in het ziekenhuis 3 patiënten positief waren getest op Covid, onthulde hij in de podcast Hete Hangijzers. Mensen die stonden ingepland voor een operatie moesten worden afgebeld.

Bekijk het gesprek:

(Video verwijderd? Klik hier…)

Geld voor iedere Covid-ziekenhuisopname

Ziekenhuizen kregen geld voor iedere Covid-ziekenhuisopname, voegde hij toe. “Dat heeft er mede toe geleid dat men iedereen is gaan testen.” Zo gebeurde het dat mensen met bijvoorbeeld een blindedarmontsteking die positief testten, werden geregistreerd als Covid-patiënt.

Hetzelfde gebeurde bij overlijdens. In rusthuizen werd zelfs elk overlijden geregistreerd als Covid, zei de arts.

Ik durf dat niet te doen

Het gesprek ging ook over de vaccins. “Vind je het logisch dat Europa tegen transparantie stemt van vaccincontracten? Vind je het logisch dat het Nederlandse parlement tegen het onderzoeken van bijwerkingen stemt? Vind je het logisch dat de FDA de Pfizer Papers niet wil vrijgeven? Vind je het logisch dat de Orde der Artsen artsen aanmaant om te zwijgen over mogelijke bijwerkingen van het vaccin?” vroeg hij.

Annys gaf lezingen en nodigde daarbij 306 journalisten uit, waarvan er welgeteld één kwam opdagen. Die zei tegen hem: ‘Dit is enorm belangrijk, dit zou bekendgemaakt moeten worden, maar ik durf dat niet te doen, want ik denk dat ik mijn baan ga verliezen’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *