Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Je hebt vast nog nooit gehoord van het 50-in-5-plan dat eind vorig jaar gelanceerd is. Dat moet helpen om in 2028 in 50 landen een digitale infrastructuur op te tuigen.

Het is een plan van de VN en Bill Gates, en ze bouwen aan een gigantische digitale goelag voor de hele mensheid, legde journalist Alex Newman uit in de podcast van Glenn Beck.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/bill-gates-en-het-wef-bouwen-een-gigantische-digitale-goelag-voor-de-hele-mensheid-1.png

Waar moet je aan denken bij ‘digitale infrastructuur’? De digitale ID en central bank digital currency (CBDC) oftewel digitale munt – volgens het World Economic Forum werkt 98 procent van de overheden en centrale banken aan zo’n CBDC. Als de CBDC wordt geïntroduceerd, zullen landen de strijd aanbinden met contant geld, zei Newman.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Controlesysteem

De journalist noemde verder digitale gezondheidscertificaten of vaccinpaspoorten, waar eerder door de baas van de WHO al over werd gerept.

Er wordt een controlesysteem opgetuigd, waarmee ze niet alleen kunnen zien en monitoren wat je doet, maar ook manipuleren wat je doet.

Ongekend

Newman wees erop dat op bijeenkomsten van het WEF wordt gesproken over de ‘voordelen’ van programmeerbare central bank digital currency, waarbij ze kunnen bepalen wat je wanneer mag kopen en onder welke voorwaarden.

“Dit is ongekend in de menselijke geschiedenis,” benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *