https://www.hetanderenieuws.nl/wp-content/uploads/2024/05/638509615950146923d0a68493-5134-43d6-bbdc-257d9fbc2bfd.mp3

De zevende aflevering van de Keuringsdienst van Waarheid is deel twee van de special rondom Voeding versus Voedel. Dit keer geen audiofragmenten uit de actualiteit, maar twee gasten die vanuit hun eigen ervaring en expertise vertellen over voeding.

Marijn Poels is film- en documentairemaker. Voor zijn laatste film, ‘The Primordial Code’, dook hij in de fascinerende wereld van frequenties en elektrocultuur. Wat blijkt? Gewassen zijn is staat de ‘oercode’ van hun DNA te herstellen, waardoor ze naar hun oorspronkelijke vorm terugkeren van vóór de genetische modificatie. En, ook zonder pesticiden kun je ongedierte-vrij groenten en fruit telen.

Marlon Kratz is fitness- en voedingsdeskundige. Vanuit zijn persoonlijke interesse naar gezondheid en voeding, dook hij in de wondere wereld van ‘onkruid’. “Voor iedere kwaal is er een helend plantje”, aldus Marlon. Van de paardenbloem tot de brandnetel; de natuur is één grote apotheek.

Bron: Keuringsdienst van Waarheid

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

Vriendenplek

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 12 times, 12 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *