Op 22 april is de film ‘Playing God’ (‘Voor god spelen’) in premiere gegaan op Childrens Health Defense. Protocollen, vaccinatieprogramma’s, medicijnen – medische interventies worden met enorme marketing-campagnes afgeschilderd als ‘goed onderzocht’, ‘veilig’, ‘de enige of de beste mogelijkheid’ en meer. In de praktijk komen de risico’s aan het licht, evenals de arrogantie van de “onfeilbaarheid” van de Westerse geneeskunde.

De film bevat interviews met gezondheidsvoorlichter Kevin P. Corbett, Ph.D., advocaat Anna de Buisseret en gepensioneerd neuroloog-katholiek priester Rev. Patrick Pullicino.

Het bevat ook interviews met mensen zoals Joan Bye, wiens dochter Helenor stierf als gevolg van wanpraktijken, en anderen die gewond raakten of dierbaren verloren als gevolg van medische wanpraktijken in de afgelopen 50 jaar.

Over de ervaring van haar dochter zei Bye: “Ze heeft veel geleden, ze is onnodig gestorven, ze had gered kunnen worden, maar ze is vermoord door de staat.

Trailer ‘Playing god’

 

 
 

In een artikel voor het Solari Report noemde een lid van Children’s Health Defense Europe de documentaire een “eye-opening film” die “de donkere aspecten van dood door overheidsbeleid in het Verenigd Koninkrijk blootlegt”.

“Met verhalen die vijf decennia omspannen, roept deze verontrustende documentaire serieuze vragen op over het gebruik en de combinatie van verschillende farmaceutische medicijnen en protocollen in Engeland, Schotland en Wales,” schreef Cusdin, die zei dat de individuele gevallen in de documentaire “een huiveringwekkend en uniek perspectief” bieden aan de kijkers.

De documentaire is gecoproduceerd door onderzoeksjournalist Jacqui Deevoy en Phil Graham, en geregisseerd door de bekroonde regisseurs Naeem en Ash Mahmood.

Deevoy tweette dat de documentaire “licht werpt op een onderwerp dat grotendeels over het hoofd is gezien” door “persoonlijke verhalen, interviews met experts en onderzoek samen te weven”.

“In de afgelopen 30 jaar kun je goed bewijs zien dat de National Health Service een moordmachine is geworden,” vertelde Corbett aan Solari Report, verwijzend naar het openbare gezondheidszorgsysteem van het Verenigd Koninkrijk.

Deevoy zei: “De film geeft een stem aan de slachtoffers en hun families, hun oprechte getuigenissen geven diepe en persoonlijke inzichten.”

Ze voegde eraan toe:

“Playing God’ dient als een wake-up call en spoort de samenleving aan om zich te verzetten tegen medische democide. Het doel is om bewustzijn te creëren, dialoog aan te moedigen en verantwoording te eisen van de verantwoordelijken … de film streeft ernaar om een blijvende impact te creëren en positieve verandering te initiëren binnen de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk.”

Cusdin schreef dat hoewel het onderwerp voor sommigen moeilijk te begrijpen en te accepteren is, “wij geloven dat deze moedige documentaire, de mensen die hun verhaal vertellen en de makers ervan het verdienen om gehoord te worden en dat hun boodschap niet genegeerd mag worden.”

 
De hele film kunt u hier bekijken: Playing God
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *