Be the voice, not the echo,’ zei EU-parlementslid van de Alternative für Deutschland Christine Anderson op haar toespraak in Nederland. Volgens de Duitse politica zijn we op weg naar totalitarisme en is het de hoogste tijd om je stem te laten horen, want volgens haar hebben de burgers de toekomst in handen.

Anderson was te gast op het event ‘The Future is Ours’, waar ook experts als professor klinische psychologie Mattias Desmet en financieel journalist Arno Wellens spraken. De boodschap van het event stond in teken van inzicht, hoop en inspiratie voor de toekomst.

Sinds 2013 is Anderson lid van de AfD en in 2019 werd ze verkozen tot lid van het Europees Parlement. Daar houdt ze zich bezig met de commissies Cultuur en Onderwijs, en Vrouwenrechten en Gendergelijkheid. Ook spreekt ze zich al langer uit over haar zorgen omtrent onze democratieën en de macht van de Europese Unie.

Blckbx-reporter Erwin Taams was erbij, bracht een groot deel van haar speech voor je in beeld en ging daarna ook nog uitgebreid met haar in gesprek.

 
Steun BLCKBX met een donatie! – Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *