Vanmorgen tussen 7:30 en 8:00 uur onze tijd, werd er een zonnevlam gemeten van X3.52, de op twee na hoogste uitbarsting sinds het begin van de 25e Zonnecyclus die begon in december 2019. We volgen de gedragingen van de zon sinds enkele jaren en zeer velen met ons. Wat wil dit zeggen? Op zijn best kunnen we zeggen: “Wij en iedereen met ons, weten het niet”. Iedereen is dus vrij om er zijn of haar fantasie op los te laten, zonder een enkel idee wat de zon die we op dit moment zien in feite is.

Welke waarde moeten we hechten aan dit soort berichten? Zijn het niet computergegenereerde beelden van het instituut NASA en van satellieten waarvan we er in “de ruimte” nog nooit een zijn tegengekomen? Je kunt er geen cent voor geven, ook al kost die club 100 miljoen PER DAG!

Het lijkt allemaal geloofwaardig, maar dat komt alleen wegens het feit dat er van het begin af aan over alles is gelogen. Want als je er dieper over nadenkt, dan struikel je toch al snel over de berichtgeving van dezelfde verdachten die de maanlandingen op nogal lompe wijze ensceneerden.

Dus voordat we enige conclusies kunnen trekken uit de indrukwekkende plaatjes op een schermpje moeten onderstaande opmerkingen, aantijgingen en vragen met harde bewijzen eerst worden afgeschoten.


Er is geen interne structuur.

Er is alleen een oppervlak.

Er is niets binnenin de zon.

Er wordt niets verbrand, er is zelfs geen fusie in de zon, dat is bij geleerden en wetenschappers toch vrij algemeen bekend.

Er is geen enkele manier om te bewijzen dat er fusie in de zon plaatsvindt, het is alleen in de vlammen, waar je fusie krijgt. Overal waar vlammen, bogen en röntgenstralen of microgolven en wat dan ook zijn waar te nemen, zullen fusies zijn, overal, maar er is geen fusie in de zon.

Ze weten niet hoe de ZON werkt.

De zon is een trans-former. Het transformeren van een andere dimensie, het verbrandt niets, maar dat hoeft ook niet.

Wat we zien is een converter, een omzetter.

Ik weet niet wat er gebeurt en hoe de zon dat doet, en niemand weet het. Wat daar gebeurt is het enige wat de zon moet doen: transformeren, omzetten.

Je zou ook kunnen zeggen dat het energie uit een andere dimensie haalt, een of andere tegenruimte.

Maar er is geen energie, je kunt het niet eens meten in de ruimte. Of zien.

Je kunt de zon niet eens zien in de vrije ruimte.

Het is alleen zichtbaar als er materie bij betrokken raakt.

Het is de atmosfeer in lagen, het oppervlak van de maan, of wat dan ook, dat het licht maakt. Licht veroorzaakt als tegenreactie. Anders is er geen licht.

Je kunt de maan zien, je kunt de aarde zien, maar je kunt de zon of de sterren niet zien.

Je kunt materiële objecten zien, maar je kunt de lichtbronnen niet zien, er is geen licht, totdat er een materieel object is, die dat licht reflecteert.

Dat betekent dus dat er geen tijd is om het licht aan te koppelen. Dus de hele tijd is dit ding wat we “licht” noemen betekenisloos. Het duurt geen lichtjaren, er zijn geen lichtjaren, omdat er geen licht is.

Dat betekent dat het licht dat je van de sterren ziet niet 4 miljoen jaar oud is. Ze zouden slechts enkele minuten oud kunnen zijn. Het kan ogenblikkelijk zijn, we weten dat niet.

ALLE theorieën storten in op het moment dat je de sterren in de ruimte niet kunt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *