De werkelijkheid is gekker dan de wildste fantasie.

Een onderdeeltje van onze realiteit is ons welbevinden, dat categorisch wordt verstoord, door ons in onbalans te houden en daarmee ziek te maken. Het kapot maken van ons aangeboren evenwicht en ons magnetische veld heeft blijkbaar hoge prioriteit. Niet alleen ons unieke systeem van het produceren van loosh, levenskrachtenergie door emoties, maar ook een tot de tanden gewapende vijand, die op alle mogelijke manieren probeert dat magnetische veld te kraken.

Alles wat we in ons dagelijkse leven nodig hebben is vergiftigd. Ons grootste opnamevermogen is die van ons grootste orgaan: de huid. Vaak beschermd door kleding die evengoed gifstoffen overbrengt. Chemicaliën, toxische metalen, microplastics en hormonen in je eten, in het water, in de lucht, alle producten die je gebruikt gemaakt met chemicaliën (tissues, shampoo, tandpasta, wasmiddel, vitamines, supplementen, drugs, alcohol, roken-2e hands rook, enz.) je gebruikt er veel van toch? Terwijl je dit niet hebt besteld, krijg je het toch, gratis.

In 2020 zaten er zelfs chemicaliën op en in de ontsmettingsmiddelen, pcr-wattenstaafjes en maskers. Onnatuurlijke stoffen die niet afbreken,  chemicaliën, magnetronstraling en elektrische golven zijn overal om je heen, maar er zijn geen virussen. Mensen vinden dit moeilijk te geloven. Virussen worden bedacht om al die vervuiling en vergiftiging af te schermen van de daders: de groot-industriëlen en hun financiers. Dat is het echte virus. De farmaceuten zijn opgericht om petrochemische restproducten te gelde te maken én om de populatie ziek te houden. Het lichaam slaat deze rotzooi op en moet zich er af en toe van ontgiften, dat heet verkoudheid/griep. Als je lichaam niet in staat is te ontgiften, bijvoorbeeld door uitdroging dankzij alle troep om ons heen, dan worden de kwalijke stoffen opgeslagen in organen en het lichaamsvet. Als we genoeg zijn gedegenereerd worden we chronisch ziek, obesitas, diabetes-2, kanker, auto-immuunziekten.

De organische menselijke soort wordt bij 3-D stukjes en beetjes doodgemarteld. 

Eerst worden we bij geboorte gecertificeerd en “gesplitst” in een organisch lichaam, dood en verloren op zee én een administratieve kopie, waarmee we kunnen communiceren met andere dode elementen als overheden en bedrijven.  We worden zo snel mogelijk volgespoten met gifstoffen om je leven in te korten en een begin te maken je geheugen en verstand te wissen. We worden als we eenmaal de chronische fase van vergiftigingsverschijnselen hebben bereikt ook formeel ontmenselijkt en krijgen een nieuw label opgeplakt: we zijn patiënt geworden. Sommigen noemen dit de “tweede dood”, maar er is iets tussengekomen. Zolang je nog geen patiënt bent, word je tegenwoordig geïnjecteerd en krijg je automatisch een MAC-adres aangemeten, dat is de moderne  “tweede dood”.  Word je vervolgens patiënt dan sterf je een “derde dood”.  Bij de “vierde dood” verlaat je je moegestreden organische vehikel en mag je het, als je niet oppast, nog eens proberen op deze gifbelt.

Dit verhaaltje is niet om te demotiveren en moedeloos van te worden, maar om iedereen moed in te praten door waarheden te spreken. De waarheid spreken is een omvangrijke vorm van liefde – voor mens en dier, aarde en natuur. Als je geen waarheid spreekt, maar leugens of helemaal niets, ben je verworden tot een figurant, klapvee, lopend MAC-adres patiënt of een wandelende medicijnkast.

Op het perron van de “Smart 15-minute City” in het hiernumaals achtergebleven met Kunstmatige Intelligentie in “the cloud” in de gedaante van een smartphone als enige vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *