Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers.

van 1 april 2024 gaat over
chaos, liesbreuk, oorlogsrecht, oversterfte, Von Dreien & nepklimaat.


CHAOS EN MYSTERIE IN DE WERELD

Puinhoopbeleving is al zo oud als de wereld. Mensenoffers, magie, machtsmisbruik. Zwarte Pieten, vunzige voodoo, gore grafschennis, ach, waar waren die Maya’s zo’n 2000 jaar geleden toch mee bezig? En wij nu? Hoe kwam er ineens een gedetailleerde, medische en astronomische geschiedschrijverij op kleitabletten op gang in Mesopotamië (Irak) terwijl een paar honderd jaar eerder daar alleen wat boeren en jagers rondliepen? In een grot in Zuidwest-Duitsland vond men een object van mammoetivoor met slim geboorde gaten. Dat kon al 35.000 jaar geleden gebruikt worden om dik touw te maken. HOE lang geleden?  Hoezo?
Voor 8 euri per maand krijg je op Ancient Origins Unleashed een overdosis aan dit soort historische informatie, waarbij jij je steeds scherper gaat afvragen of de hele handel zich niet eindeloos aan het herhalen is… Humor helpt ook al niet meer. Photoshop dan?

DE LIESBREUK

Geoengineerings c.q. chemtrails zijn inmiddels goed gedocumenteerd. De betrokken piloten zijn kennelijk gehersenspoeld rond de ethiek van hun activiteiten. Heel langzaam wordt de zwakkere mens uitgedund. De allersterksten blijven over. En de lui die veel zelfliefde oefenen natuurlijk want dat versterkt je lijfelijke immuunsysteem. Ondertussen kreeg ik toch een liesbreuk. Te fanatiek met gewichten in de weer geweest. IJdelheid kent direct een prijs. In Nederland krijg je dan standaard een ‘matje.’ Dat ding genereert echter veel klachten. Maar als je Googlet op Biohernia in Kelkheim (bij Frankfurt) dan ga je een (hechtende) topoperatie krijgen van Dr. Martin Wiese. Kost je wel 3.000 piek, reiskosten en twee dagen hotel. Ik herstelde twee weken nogal pijnlijk. Dan vind je tijdelijk veel niet zo boeiend meer.  Mijn voormalige webmaster verrrommelde onze website zo nu en dan. Ietsje stress, maar ach. Ik heb een keuzecadeau van de vriendenloterij gewonnen. Dan ben je echt ergens mee bezig!!

DE MODERNE ZELFMOORD

De politiek doet tegenwoordig vooral aan gebarentaal voor blinden: nodeloze symboolwetgeving en jeukwoorden (“hercalibreren”). Napraten van het meerderheidsstandpunt…
Op haar beurt pocht de holy, holy New Age wereld er weer op, dat onze Lichtwerkers zoveel mensen naar het Licht mochten brengen. Alsof ze een idee hebben wat en waar dat Licht precies is… Bestaat er immers tegenwoordig ook niet zoiets als ONlicht?
Het lijkt tegelijk of het WEF ons naar een Apocalyps forceert al dan niet op opdracht van oeroude Vrijmetselaarsloges. Er wordt (“Help!”) straks een nieuwe pandemie opgevoerd, een nog zwaardere bom gegooid. Of de elektrificering van onze hele planeet door (vooral militaire) satellieten roeit om efficiënt te beginnen het mondiale insectenleven uit. Oef. Jouw telefoon blijkt een zelfdestructief wapen.

Even luisteren naar ouwe rockers helpt altijd tegen je flipgevoel. Je kunt gelukkig ook je angsten overwinnen door koud te douchen, maar pech! Hoe wakkerder het volk, hoe hoger de aardgas- en benzineprijs. En hoe genadelozer de aanpak van iemand als Joost Knevel. Wie? Wie? Was dat niet die jongeman die bezwaar maakte tegen de parkeerwijze van de burgemeester van Bodegraven?

MOHAMMED IN WASHINGTON

Het actuele oorlogsrecht is sinds 7 oktober vorig jaar totaal veranderd. Omdat er zich veel criminele Joden verschuilen onder de rijke elite, kunnen we sinds die datum gewoon àlle rijkelui met hun kinderen, EN huisdieren gaan afmaken en hun paleizen EN ziekenhuizen opblazen. Tenminste, als je niet helemaal menselijk meer bent… Of als je dit tekstje als 1 april mop opvat.
Ooit waren moslims ook gewone mensen. Het woord moslim zelf betekent immers slechts ‘gelovige’.
Indertijd (andere tijden!) werd nog ruim gedacht en daardoor staat de profeet Mohammed al meer dan 150 jaar uitgebeiteld in een reliëf op het noordelijke fries van het gebouw van het Hooggerechtshof in Washington. Hij staat afgebeeld tussen allerlei historische wettenmakers. Links van hem staat Karel de Grote, rechts de Byzantijnse keizer Justinianus. Daar kan geen cartoon tegen op. Toch probeer ik iets.


Tom Poes in de nieuwe wereld van AI.

ENGE TOEKOMST, BIZAR VERLEDEN

Woningtekort? En permanente bewoning in een vakantiepark is verboden, terwijl duizenden mensen dat toch doen? Hun leegstaande huizen elders runnen op AirBNB, allemaal okay?
Zeer rijke mensen krijgen soms hun huishoudelijke hulp door gemeenten gefinancierd ook als ze in een kasteel wonen. Lees Prof. Harrie Verbon.

De meest voorkomende doodsoorzaken zijn vallen, zelfmoord en verkeersongelukken. En het gevaar van medicijnen gecombineerd met supplementen. Zeggen ze steeds. Waarom wordt dat gedoe voor het uitdunnen van 0nze oudjes dan zo uitgemeten met die efficiënte vaccins?

Enne, op deze telescopische site zie je hele grote ruimtevaartuigen langs de maan vliegen. Mag je van denken wat je wil over onze dichtbije toekomst.

Astrologie is ook niet meer wat het geweest is. Iemand heeft uitgerekend dat de Zon eigenlijk allang ergens anders staat dan dat de traditionele beoefenaars van die kunst denken. Als je even in verwarring wilt worden gebracht, hier is de tabel. Bij mij ben je nog steeds welkom voor een ouderwetse karmische analyse van je hele geboortehoroscoop!

BOEREN VROEGER

Was het vroeger leuker en veiliger? In 1950 waren er nog 410.000 boeren, die vooral voor het eigen achterland in enige harmonie en grote diversiteit produceerden. Nu zijn er nog 55.000 over, die op een minimale oppervlakte een maximaal geoptimaliseerd product moeten opleveren. Varkensstaartjes en kippensnavels er af, koeienhoorns afzagen enzovoorts.

De voedselindustrie lobbyt tegelijk succesvol voor ongezond, bewerkt voedsel met een suikeroverbelasting van 97% op alle kindersnoep en lekkers. En dat terwijl al 50% van de volwassenen overgewicht heeft? De politiek draait kennelijk collectief met een slakkengang op erwtenbreinen. Zo te zien tenminste. De boeren waren anders, de politiek is hetzelfde gebleven: praatjes voor de Bühne. De natuur is bij voorbaat al de klos. Nu houdt mij de ecologische situatie van de venwitsnuitlibel en de hazelworm niet echt ziekelijk bezig, maar dat is persoonlijk.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Ups-and-downs? Eindelijk Bitcoins kopen? Dit is de link die ik vertrouw. In april halveert het systeem. Meestal gaat de koers dan later omhoog.

* Beter: 11 dagen spirituele herfstvakantie in Griekenland. Familie opstellingen, trancereizen, astrologie met PdH en spannende geldworkshops van Melina. Mail Melina!


Werk van Hans Georg Leiendecker

OVERSTERFTE & MAZELEN

Nederland is vet wetsgeil. Ons land scoort het hoogst bij internationaal onderzoek naar wat de bevolking van elk land vindt van de geloofwaardigheid van de pers: 87% is slapend tevreden. Canada staat op plaats 2. In ontwikkelingslanden en dictaturen is dat percentage echter (begrijpelijk) het laagst.
Grappig genoeg zie je dezelfde statistiekuitkomst terug bij de Europese oversterftecijfers. Het land waar het minst gevaxt was, Bulgarije, staat onderaan de lijst. Nederland STAAT BOVENAAN! Wij hebben vooral schitterend veel oudjes opgeruimd. De pensioen- en zorgverzekeraars halen opgelucht adem. Gelukkig zien we in de statistieken ook dat 13% vrije burgers wantrouwig blijft.
Die zijn, hoop je, ook wantrouwig ten aanzien van de gehypte angst voor Mazelen: lees verder op de Stichting Vaccinvrij alsjeblieft. Van allerlei vaccinaties word je ziek en dan is daar ineens weer een mooi medicijn voor. Kassa!
Wonderlijk trouwens dat er alleen rondom Eindhoven ineens veel mazelen en kinkhoest is uitgebroken. Moet toeval zijn maar het kwam de vaccinatielobby perfect uit. O jee, als dit bericht mij ook maar niet weer mijn Facebook-account kost.

CHRISTINA VON DREIEN

Uit haar boek Bewustzijn schept vrede (een verslag van haar lezingen in 2018 en 2019).

“Ons verleden heeft ons op het heden voorbereid en ons heden bereidt ons voor op onze toekomst. Je zielspad functioneert op ervaringen. Het is mogelijk dat je de hogere betekenis van sommige gebeurtenissen en ervaringen pas later ziet. Een ding is zeker: verandering zal plaats vinden. We zijn hier allemaal gekomen om onze individuele sporen achter te laten. Neem de tijd, zet jezelf niet onder druk. Optimisme verhoogt je trilling, humor ook. Verander van perspectief als de situatie je geen positieve oplossing biedt. De optimist ziet dat het leven, zijn leven zin heeft. De wereld kan alleen ten goede veranderen als de mensen hoop en vertrouwen in zichzelf hebben. Overal waar duisternis is, moet er ook iets van licht zijn.”

Mooi toch? Maar nu zegt ze ook ineens bizarre dingen over beschavingen onder de aardkorst… Toets het zelf maar eens. Die innere Erde!

KLIMAATHOAX?

De online gifbeker die wordt uitgegoten over alle vormen van kritisch, niet-gezagsgetrouw denken, is enorm. De mainstream media is in handen van een klein groepje elite-industriëlen, die alleen de waarheid van winst kennen.

In augustus 2023 gaf de zogeheten Climate Intelligence Group via www.clintel.org een verklaring uit dat er geen klimaaturgentie speelt, dat er ons geen ramp wacht. Meer dan 1.600 eminente wetenschappers van over de hele wereld, waaronder twee Nobelprijswinnaars, tekenden die World Climate Declaration. Voor Nederland tekenden 146 prominente denkers o.m. geoscientist Prof. Dr. Ir. Guus Berkhout, geoloog Prof. Jan de Jager en schrijver van De Groene Illusie Maarten van Andel. Iets in de media van opgemerkt? Zero. Grappig detail: voor België tekenden slechts 32 dappere lieden de verklaring.

En dus? Er verandert wel organisch van alles aan het klimaat, net zoals dat al eeuwen fluctueert met de werking van de zon. Maar die overdreven elektrificatie van ons milieu tast wel veel natuur aan.


De originele piramide als Galactische accu.

TERUG IN DE TIJD

Honderd jaar geleden waren er zo’n 250.000 honden in Nederland, inmiddels meer dan 1,8 miljoen. Kakken, graven, bijten, stinken, gezelli. Cultureel, sociaal noodlot? Daar zijn meer voorbeelden van. Een klein tijdje terug moesten de Europese regeringen zo nodig miljarden investeren in elektrische auto’s. Helaas, overproductie, concurrentie van China en moeilijkheden rond de accuproductie bleken een krimp in de markt te veroorzaken. Is zo iets niet eerder gebeurd!?

Ga eens een stuk verder terug in de tijd met Paul Cook die hypertechnieken uit een ver verleden onderzocht. Ondergrondse metrolijnen in de 18e eeuw, geopolymere blokkenbouw (vloeibare steen) van minstens 10.000 jaar geleden. Daar is de opblaaspop-uitvinding van onze tijd niks bij. Maar die blijft nog wel even.

 PENISMOP

Een man komt twijfelend en ongemakkelijk bij de genderspecialist. De dokter ziet het al: “Meneer, meneer, hoe zit dàt nu?” De man wijst: “Ik heb vijf penissen.” De dokter stuitert opgewekt bij de gedachte aan de enorme vergoeding van de zorgverzekering bij de komende operatie: “Hoe voelt uw broek nu aan?” De patiënt fronst: “Als een heel verkeerde handschoen, dokter.”


JE MOEDER EN JE VADER EREN?

Familie? Voorouders? Karmische opdrachtlijnen? Of je zwart, Chinees of blank bent, maakt echt niet uit? Als jij je ouders kunt eren, zit je karmisch heel goed, zeggen wijze mannen. Succesvol een kind baren, dan zit je nog beter, zeggen wijze vrouwen. Raadpleeg het domino-orakel maar eens over hoe jij met je ouders zou moeten omgaan. En met hun ongewone kwetsbaarheden.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.010 lezers, ontvangen door 1782 abonnees via de website en door 3.970 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl.
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de

Source: tijdgeest-magazine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *