Indianapolis, IN – Zaterdagavond vond er een afschuwelijk incident plaats in het drukke centrum van Indianapolis, toen ten minste zeven kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar gewond raakten bij een massale schietpartij. De Indianapolis Metropolitan Police Department meldde dat agenten op patrouille geweerschoten hoorden in de buurt van de Circle Centre Mall, een druk winkelcentrum in de binnenstad.

Verdedig uw pensioen tegen de plannen van Biden! Gratis pensioengids voor 2024 nu beschikbaar! Klik nu hier

Snel reagerende agenten haastten zich naar het gebied van West Maryland Street en ontdekten een grote groep jongeren, van wie er zes schotwonden hadden opgelopen, aldus de verklaring van plaatsvervangend politiechef Tanya Terry tijdens een persconferentie op zondagochtend.

[embedded content]

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-311481 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos.png" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos.png 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos-1.png 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos-2.png 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos-3.png 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/politie-7-kinderen-neergeschoten-bij-massale-schietpartij-in-druk-winkelcentrum-indianapolis-videos-4.png 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/03/2024.03.04-02.14-redvoicemedia-65e5d75ba292e-600×337.png

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u een belangrijke belastingvermindering kunt krijgen

Alle slachtoffers werden onmiddellijk naar plaatselijke ziekenhuizen vervoerd en een zevende gewond kind kwam later aan voor behandeling. Aanvankelijk was één kind in kritieke toestand, maar gelukkig is zijn toestand nu stabiel, zoals bevestigd door de autoriteiten.

Zondagochtend waren alle slachtoffers in stabiele toestand. Uit een politierapport bleek dat er vier jongens en drie meisjes gewond raakten bij de schietpartij.

[embedded content]

Het Circle Centre Mall, gelegen in het hart van het bruisende uitgaansgebied van downtown Indianapolis, wordt omringd door bruisende bars en restaurants. Het incident heeft de gemeenschap geschokt achtergelaten terwijl onderzoekers naarstig aan het werk zijn om het motief achter deze zinloze daad van geweld vast te stellen.

Autoriteiten roepen iedereen met informatie op om naar voren te komen en te helpen bij het lopende onderzoek. De veiligheid en het welzijn van de gemeenschap, in het bijzonder de kinderen, blijven een topprioriteit terwijl de rechtshandhaving samenwerkt om ervoor te zorgen dat gerechtigheid geschiedt.

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Free Reports: Wapenbeheersing Debunked, CIA’s Operatie Mockingbird, MK-Ultra en Northwoods, Plus Democratie vs Republiek. Direct gratis downloaden


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *