Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, een boomerhobby via het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers.

van 15 april 2024
gaat over extreemrechts, Foodwatch, Nexi, gratis € 55, preppers, Lindeman’s wappies & Plan C.


Klimaatactivist: “Ik kan niet zonder airco!”

RECHTS-EXTREMISME

Jij bent rechts of rechtsdragend? Volgens de media ben je ook rechts als je ongerust bent. En is dat terecht? De oorlogshetzerij, de vergriepte verkiezingen en de actuele heftige uitval onder psychiaters meldt O JA!
Grote steden laten zien dat massa-immigratie en de vorming van parallelle gemeenschappen door niet-geïntegreerde moslims tot grote zorgen leiden. Als ze elkaar bestrijden, zoals Eritrese vluchtelingen structureel doen, vallen de slachtoffers vooral aan de politiekant. Als ze bepaalde drugshandel monopoliseren, gaat de elite voor de bühne alleen roepen om meer Justitiepersoneel. Als ze hun solidariteit bij het land van herkomst leggen, is dat grappig bij het voetballen. Als zij kwaad worden over de Zionistische genocide, dan komen ze op de Zwarte Lijst van het Amsterdamse Nieuw Israëlitisch Weekblad.
Maar als ze oeverloos gefrustreerd en werkloos gehouden worden, gaat er een vulkaan van spanning borrelen. Verklaart dat de steun voor Wilders? Vast wel. Maar die is dus extreem rechts? Of is dat begrip verweesd?

‘MARION KOOPMANS LIEGT’

Ben je als echte wappie ook ineens fout als je Wilders en Baudet snapt? Als je de bagatellisering van de oversterfte aankaart, als je bang bent voor alle vormen van aantasting van het recht op je vrije mening, ben je dan ineens extremist? Jij vindt het schandelijk dat artsen voor alternatieve geneeswijzen van Corona veroordeeld zijn! Ai, foutrechts! Je bent kennelijk ook extreem rechts als je Marion Koopmans een leugenares over de Coronatrip en Wuhan vindt. Bizar genoeg werd dit standpunt op 8 april GEHEEL ondersteund door de ‘rechtse’ Telegraafcolumnist Leon de Winter! De eerste U-bocht in de media!
Alle complotdenkerij wordt door de omgekochte media geframed als extreem rechts. Door wie eigenlijk? Door extreem links? Of extreem liberaal? Of extreem demonisch? AVAAZ (George Soros) organiseert bijvoorbeeld nu een Europese burgeropstand tegen de complotdenkers! Wilders wordt ineens als nazi afgeschilderd. Kan allemaal. Kassa!

And the winner is?

PROVOCATIE VAN RUSLAND EN VAN ONS KLIMAAT

Zit je fout als je ook wel snapt hoe de Russen lang geprovoceerd zijn door de NAVO? Als je kritisch kijkt naar de sluwe manoeuvre om die 300 miljard dollar bevroren deviezenreserves van de Russische Centrale Bank te gaan gebruiken voor oorlogssteun aan Oekraïne!?
Wat moeten andere grote landen daarvan denken? Die gaan immers sneller dan snel uit die onbetrouwbare dollar stappen. En dan? Dat wordt pas echt financiële chaos. En Europa (Macron) wil echt oorlog? Nog meer chaos? Miljarden verspillen aan munitie en corruptie?

Luister vooral eens naar de preppers (voorbereide overlevers) in de volstrekte Mad Max situatie uit de Joegoslavische oorlog van 1992-1995. Denkbeeldige toekomst? Kijk naar hoe Haïti door bendes geregeerd wordt! Politiek en media ruïneerden Joegoslavië. Meestal herhaalt zich het verleden.

Platte praatjesmakers met een dubbele agenda, daar zijn er veel van. Opwarming van de aarde is een verdienmodel, CO2gedoe is een klimaat hoax. Kijk maar weer eens hier!

FOODWATCH GELIJK & WITWASSEN

Even een heldere tekst van Foodwatch: “We worden aan de lopende band misleid door voedselproducenten. Ook zit ons voedsel nog steeds vol met landbouwgif, wat slecht is voor onze gezondheid en de biodiversiteit. Tenslotte zijn er bijna een miljoen mensen in Nederland die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, maar de prijzen voor voedsel dalen nauwelijks. Ze zijn nog steeds 31% hoger dan twee jaar geleden.”

Fraude, tillerij, margeverhogers, Nederland als superegocentrisch koopmansland. Ikke, ikke en de rest kan stikken. Zoals de Italianen kampioen BTW-frauderen zijn, is Nederland weer kampioen witwassen. De witwaswereld van de Amsterdamse Zuid-as en de kappers is uitgebreid met nagelsalons, die de instroom van Chinese ‘studenten’ kan financieren. Wel ja. Illegale sigaretten produceren kan ook weer supergoed met vluchtelingen zonder werkvergunning. Allemaal Kontkarma? Ach, laat ons toch eens lekker onthechtend kijken naar die Taiwanese homofilm over reïncarnatie: Marry My Dead Body op Netflix.

Of beter, nog eens goed letten op de verschillende mogelijkheden voor een kruisiging, armen achterwaarts, voeten los of gespijkerd. Dan weten we straks hoe dat moet met al diegenen, waar we zo vreselijk veel haat naar hebben uitgezaaid.

GOED EN OOK WEER NIET GOED

Een natuur-, bos- of strandwandeling blijkt super te helpen bij diabetes, burn-out of hoge bloeddruk. Open water ontspant en er warrelen veel gunstige negatieve ionen rond. Ga ook tuinieren! Wat moet je eigenlijk nog meer? Koolhydraatarm eten helpt bij afvallen, maar ja, dat is ook bewust hard werken. Kan dat allemaal niet makkelijker?

Ik schreef al eens eerder over een draagbaar elektronisch apparaatje dat geavanceerde helende frequenties zou uitzenden: de MiCellF. Voor elk ongemak kun je daarmee voor 24/7 een remedie intoetsen. Mijn klachten verhielp het ding helaas niet, anderen zweren er bij. Nu kwam mij weer de Nexi onder ogen. Dat is een oudere versie, een laptopachtige kast die ook instelbare Resonance Fields genereert voor allerlei kwellingen. Zweren weer andere gebruikers bij. Ook omdat het duur is en dus goed moet zijn? Bombarderen is ook duur en goed in de ogen van besneden militanten.

GEZWOLLEN TAAL

Ik word echter snel wat allergisch van patserige begeleidende teksten. Zoals deze: NEXI registreert gebeurtenissen in ‘Prime and Alternate Universe’. Zo zo. En ook de gezwollen bewering dat: “de frequenties van Mens 2.0 zijn toegankelijk gemaakt via geheime overdracht aan de ontvanger van de databanken en exclusief gemaakt voor Nexi.”
Ja ja, heerlijk exclusief hè?
Nexi creëert een ‘rustgevend magnetisch veld” en “je lichaam neemt alleen die frequentie op die het nodig heeft! Zo wordt het zelfhelend vermogen dan gereactiveerd.” Knap toch!?

GRATIS GELD

Waarom blijf ik nu toch altijd zo wantrouwwig? O, ik snap het ineens: dat komt door mijn Human Design dogma’s. Laat ook jou even imponeren door nog meer van dat soort nieuwerwetse bedenksels! Zie het HD-schema hieronder. Ik heb een opdracht om te informeren! Ah! Dat is dus wat ik doe met Tijdgeest Megazien!

ONTHOUD DAAROM DEZE!
Stuur mij een foto van jou zelf met zichtbaar deze tekst:
IK HOUD ZIELSVEEL VAN MIJZELF EN IK MAG ZIJN ZOALS IK BEN!
Mail tegelijk je bankrekening en je krijgt per omgaande € 55. Dat is zolang de geldvoorraad strekt. Ik publiceer zo nu en dan een van de inzendingen met alleen je voornaam.

Jouw Human Design is gelukkig gratis te downloaden op Contact – Soulmom.

BLIND OF EEN LEESBEPERKING?

Op www.passendlezen.nl staan drie van mijn eerder verschenen boektitels als ingesproken lectuur. Dat zijn De Belofte (over de ondergang van Atlantis), De Keizer Die Flauw Viel (over reïncarnatietherapie) en Dikke Hans Leert Vliegen (over het omgaan met paranormale elementen). Ik heb nog beschikbaar Gerard Zoekt Het Hogerop (over contact met buitenaardsen in Roemenië) en Zonder Vader Zonder Moeder (Fantasy-Kronieken).

Heb jij een slechtziende kennis met een leesbeperking die bovendien klant is van Passend Lezen, dat kan die daar een BOEKSUGGESTIE doorgeven. Melden dat men graag een van deze nieuwe titels wil beluisteren.

MMS, MINERAL MIRACLE SOLUTION

Ik schreef in 2009 nog een positief stuk over dit ‘wondermiddel’ voor het tijdschrift Onkruid. Je kunt het, met mijn tegenwoordige reserves, hier nog nalezen. Inmiddels is er veel kritiek op het gebruik van deze subtiele chloortoepassing. Een deel daarvan komt van een bepaald soort reguliere medici, die we echter geleerd hebben te wantrouwen na Corona. Een deel komt ook van helderziende bronnen. Ik beveel een goed stuk aan van Rob Greuter op heelbewust.com. Rob beveelt altijd veel water drinken en een kwartiertje diepe ademhalingen aan, een beetje van wat Wim Hof ook adviseert.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 9.800 views per maand.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Aromatherapie vanuit een selectie van hoogwaardige etherische oliën, elk met een eigen uniek karakter en therapeutische voordelen. Voor 10% korting gebruik je de kortingscode: TIJDGEESTMAGAZINE.

* Ecodorpen en communes in Nederland, België, Frankrijk en Italië organiseren samen op 18 mei een Gemeenschappelijk Wonen Dag. Klik of bel 06-13015869.

* Uitgeverij Succesboeken geeft een buitengewoon boeiende maandmailing uit met nieuwe titels. Kijk zelf eens!

 

VRIEND VAN HET PARALLELE VOLK

De superluxueuze pamflettenbundeling (full color) van moderne mode-utopist Laurens Lindeman ademt een zodanige herhaling van idealistische politieke slogans in combinatie met het uitdragen van zijn gecartoniseerde baardbeeldmerk, dat je aanvankelijk haast ongemerkt meegaat met zijn enthousiaste optimisme. In zijn nieuwe platform www.deparallellesamenleving.nl wordt wollig gesproken over een vrije gemeenschap waarin men zonder angst voor censuur of uitsluiting kan deelnemen aan boerenmarkten, MKB-onderonsjes, crowdfunding, gelukkig gezinsuitjes en demonstraties tegen de staat. Tenminste voor wie gelovig is en kritiekloos achter de vaderlandse boeren staat, voor wie tegen iedere vrijheidsbeperking is, minder belasting wil betalen maar wel VEEL meer aan Defensie wil uitgeven.


Wij wappies onder elkaar!

LINDEMAN’S WAPPIESELECTIE

Want? Voor die vuile atheïsten, die perverse marxisten, dat extreemlinkse woke clubje en de ons straks aanvallende totalitaire communisten blijft natuurlijk de deur dicht. Ook die genderfreaks en de lui met vrije sekswensen, nee, nee! Lees de vergelijkbare reactionaire Christelijke Agenda op www.citizengo.org.

Nee, al die andersdenkenn hebben geen recht op de eretitel Wappie. Die is bij deze permanent gekaapt door onze nieuwe rebelse Christen-Messias, die het beste met ons Volk voorheeft. Hartstikke mooi: Laurens is tegen de vaccinaties en het WEF en hij heeft een alternatief voor de big-tech conglomeraten. Zijn alternatieve burgerbeweging is in zijn visie helemaal niet extreemrechts, hij zaait natuurlijk geen haat en laat alle slogans slechts soeverein passen binnen God, Gezin en Geldingsdrang. Die kan zo bij het nieuwe CDA van Pieter Omzigt.

Op naar het Grote Ballen festival!

WAPPIEKARMA: PLAN C

Wie zich wappie of een soort van wappie voelt, die heeft het sowieso niet makkelijk.
Plan A vraagt van je dat je luistert naar alles wat je angst aanjaagt. Geloof rustig dat uit bloedvergieten iets moois kan groeien. Vertrouw op de propaganda van deze overheid. Vrees dat jij toch geen kans hebt in het machtsspel om je heen. Tja. Dan ben je slachtoffer in Plan A.

Wie het nu nog niet snapt, die is verloren, tenzij zich een meer ontwikkelde ziel zich om hem of haar bekommert. Is daar nog tijd voor?
Plan B houdt in dat eerst de Non Productive Characters geëlimineerd worden. Suffe lui, ziek, verslaafd, gezagsgetrouw, hebzuchtig en egocentrisch. Dat neemt nog jaren in beslag. Pas daarna komen de slimmere en meer wantrouwige types aan de beurt.
En nog veel later de rijkere en onafhankelijke wappies. Tegen die tijd hebben die laatste lui samenwerkend een Plan C ontworpen. Vooral de schizofrenen zitten altijd goed: “Vroeger was slecht, maar tegenwoordig gaat het goed met ons.”

Mijn karma is mijn grote opvoeder. Ik blik op wat er voor mijn geboorte was, wat mij in deze incarnatie geplaatst heeft, omdat dit lot voor mijn verdere ontwikkeling nodig is.
Bron: Rudolf Steiner 1912.

 PARADOXMOP

Pieter en Olivia zijn op truffels en openen heel erg hun hart naar elkaar. Het kaartspel Open Hartjes stimuleert natuurlijk hun communicatie prachtig. Dan trekt Pieter zijn bonuskaart: “O lief, vertel mij iets dat me gelukkig en verdrietig tegelijk zal maken?” Olivia hoeft niet lang te denken: “Jouw piemel is veel groter dan die van je broer!”


OMDENKEN?

Alles moet tegenwoordig toch kunnen? Gewoon er anders over gaan denken. En wat je denkt dat wordt, zegt de magiër. Misschien nog even mijn domino orakel raadplegen om de consequenties te overzien? Oppassen geblazen!


Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.010 lezers, ontvangen door 1762 abonnees via de website en door 3.991 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier bijvoorbeeld interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *