Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, een boomerhobby via het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. 


van 1 mei 2024
over teeltkeus, patspraat, zwelgen, Blue Zones, therapeutische criteria & DNA.


Jan Willem schakelde liever AI in.

TEELTKEUS

Of ik het NOG een keer wil uitleggen, vraagt L. Wel ja. Op lokale schaal denken veel mannen vrouwen te kunnen en moeten NEMEN. ‘t Mannetje jaagt, vrouwtje wil zich de begeerde prooi voelen. Dat kan allemaal heus nog steeds maar ‘t is ietsje achterhaald sinds een jaar of honderd. Eigenlijk is de ware route omgekeerd: GEVEN, heren. Hoe weet ik dat? Via de schade en schande-route… Lage bewegingsintensiteit vermindert de kans op depressies (tuinieren, wandelen, rukken). En veel naar muziekteksten luisteren natuurlijk (The Funky Biscuit)!

De kern is dus dat mannen iets moois te geven hebben, namelijk hun zaad, bron van vitaal leven en vrolijkheid. Dat is waar ze de hele week gezond voor eten, trainen en multivitaminen slikken. Maar de biologische natuur van de vrouw is dat alleen ZIJ die zogeheten TEELTKEUS heeft. Hondenfokkers weten daar alles van, mensen nog nauwelijks. Ah, leuke puppy!

KEUZESTRESS OF NIET?

Een vrouw bepaalt dus via teeltkeus (een systeem dat genetisch een miljoen jaar oud is) middels geur, intuïtie, hormonaal en emotioneel wie haar als partner goed kan passen. Allereerst wil zij goed erfelijk materiaal: schoonheid, kracht en intelligentie. Daarna wil zij permanent opgewonden worden en blijven van een bepaalde partner, voor de leut maar ook om hem het idee te geven dat hij voor haar veiligheid en die van hun toekomstige kinderen een goed beloond ankerpunt gaat worden. En vooral dat hij die beloning keer op keer mag incasseren met seksueel enthousiasme van HAAR kant. Boffen dus voor wie het gesnapt heeft. Wie het niet snapt, die betaalt voor het vrouwenvlees. Via cash, creditcard of pin.

“Pleidooi voor een trouwe, altijd beschikbare partner thuis op de bank.”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Nooit saai: 11 dagen spirituele herfstvakantie in Griekenland. Met familieopstellingen en trancereizen van PdH. Mail Melina!


Al die billen eet je er zelf aan!

DIKKE PATSERIGE PRAAT

Big Brother?! De vaccinatieleugens zijn 1 ding, de gevoeliger types onder ons gruwen ook regelmatig van alle visuele mediaherrie om hen heen, de talkshows en het opgepepte, verkeurigde en verpreutste muziek- en theaterleven, dansen op 95 Decibel, het Brood & de Spelen.
Maar erger nog, velen rillen van al dat mentale politieke en ambtelijke gepats. Van jargon, van dure woorden, van het stellen van de Vorm boven de Inhoud. Voorbeeld: dom Nederland wil verhuizen naar een buitenland zonder buitenlanders. Helaas, quasi-slim Nederland maakt het de dombo’s (EN de digibete bejaarden!) ook niet makkelijk.
Als je in officiële documentatie steeds weer zinnen leest met een hoog gehalte aan ‘inductie zorgprofiel’, ‘convoceren’ of ‘ het vigerende implementeren’, dan word je al gauw een beetje trillerig.

Ooit wilde een fraudeleus door Rutte gewipte VVD-minister (Ria Verdonk) dat buitenlanders Nederlands zouden gaan spreken op straat. Hoezo? Wat voor diabetes-Nederlands bedoelen die overheidsdienaren eigenlijk?
Verdonk won maar Rutte werd het toch in 2006! Van de regen in de drup! Beginnen op je knieën en eindigen op je rug.

OVERMAAT SCHAADT NIET ALTIJD

Er bestaat een nuttig Chinees gezegde over het aanpakken van allerlei problemen: “WAT JE KWIJT WILT, MOET JE EERST GROOT MAKEN.”
Dat lukt de Israëliërs knap met het uitstrooien van witte fosfor in Gaza en het lukt Rutte goed om de slachtofferrol van de Israëliërs te benadrukken. Nationaal is het onze regering ook goed gelukt met het creëren van een overmatig drugsprobleem. Bestrijden, bestrijden en nog eens bestrijden! Onmatig oorlog voeren, is even spannend, door eeuwen heen beproefd. Bijvoorbeeld de Pausen, die hebben in de 12e en 13e eeuw reuze doelmatig vast de holocaust geoefend op de ketterse Katharen.
Als je een paar terroristen (of zigeuners, of homoseksuelen of Joden) wilt aanpakken, moet je eerst hun hele thuisland en volk van herkomst zwart maken. Voordat je grootschalig kan gaan genocideren. Zoiets?

AFVALLEN? ZWELGSCHRANSEN!

Als kind verslaafd gemaakt? En nu wil jij stoppen met roken? Begin dan eens met vier pakjes per dag en houd dat vijf dagen vol. Afvallen? Ga vijf dagen zwelgschransen tot je moet kotsen. Wil je ophouden met jouw destructieve vorm van medelijden? Ga een week op vakantie naar Bombay en blijf bewust kijkend rondlopen in de sloppenwijken. Enzovoorts. Veel plezier met jezelf. Liever thuis aan de buis gekluisterd? Luister dan naar deze bluesgiganten Dead & Company!

TEGEN ELKAAR OPHITSEN

Elite DNA is misschien meer buitenaards dan wij denken. Kenmerk: geen humor, geen idee van liefde en pervers gevoel over seks. De WEF-bijeenkomst in Davos dit jaar maakte zich daarom vooral druk om de zogenaamde desinformatie in de media, over het ondermijnde vertrouwen in onze overheden. Er moest meer censuur komen en meer ‘echte waarheid.’ Ja, ja.
Die stijgende diarreespiegel in de reguliere media wordt door de ‘gewone’ mensen echter nauwelijks opgemerkt. Als de Volkskrant platweg liegt dat HCQ, Hydroxychloroquine dodelijk is, terwijl dat medicijn al decennia (ook tegen de eerste Covidinfecties) gebruikt wordt, dan weet je hoe laat het is. Alles riekt naar omgekochte journalistiek voor de staatspropaganda! En maar zeuren over de foute pers in Hongarije, Polen en Italië?! De VK was vroeger een linkse, socialistisch gerichte krant. Echt? Die ethiek is verwijderd.

DE OORLOG TEGEN ANDERSDENKENDEN!

Ergernis, teleurstelling en flippen, vooruit dat kan en mag. Maar uitroeien? Doodhaten? Er waait een nieuwe wind van wapengebruik. Allerlei rechtse plofkipbreinen ageren tegen het verderfelijke woke-gedoe van het platgeslagen internationale ‘satanisch-socialistisch-communistisch’ perspectief. Andere propagandisten pakken de vaccinatiemaffia weer hard aan. Iedereen wordt tegenwoordig tegen iedereen opgehitst. Ik meen dat Lao Tsu 600 jaar v. Chr. daar ooit iets nuttigs over zei.
“Wie een ander de schuld van eigen ellende geeft, die heeft een lange weg te gaan. Wie zichzelf de schuld geeft, is halverwege. Wie niemand beschuldigt is, werkt zijn karma uit, zijn zelf gekozen lot..”

Ook troostend, Rudolf Steiner in 1911: “Wie in dit leven schuldloos lijden ondervindt, zal daar voor in de toekomst schadeloos  worden gesteld.”

BLUE ZONE SARDINIE

Sardinië is een van de bekendste Blue Zones ter wereld. Plekken waar mensen gemiddeld opvallend gezonder ouder worden dan elders. Die plek laat zich wel kenmerken door een aantal elementen.
Sardinië kent bijvoorbeeld een zeer sociale samenleving. Men ervaart gelijkgestemden, ook vaak een gedeelde ergernis over de bemoeizuchtige Italiaanse bureaucratie. Er heerst een algemene gunfactor. De sfeer is dienstbaar zijn naar elkaar, huizen staan open voor elkaar. Daarbij is er nauwelijks sprake van een generatiekloof. Men eert ouden van dagen, die bovendien vaak bij werk en klussen betrokken worden. Vanuit oude gilden wordt het doorgeven van, met name ambachtelijke vaardigheden hoog gewaardeerd. Kruisbestuiving komt overal voor. Voor problemen met patronen kun je altijd nog een Familie Opstelling doen…
Helaas niet meer met mij bij Sam Pitzalis op Sardinië. Wel in het Griekse Delphi: voor 12 bevlogen zoekers die ook voor een waanzinnige vakantie gaan! Zie Melina’s regeladvertentie hierboven.

Er komen echt wel heel enge families voor!

MATIGHEID

Veel gaat de Sarden om matigheid: niet jachten niet jagen, ‘anderen niet opjagen. Matig eten, sporadisch vlees. Niet meer dan 80% van je honger stillen’ zegt opa dan. Daar komt dan wel bijna dagelijks een glas lokale, gezonde ontstekingsremmende wijn voor heilzame vaatstructuren. Men zoekt al bij jonge kinderen naar wat optimaal benutten van de aanwezige talenten is. “Stel jezelf een levensdoel en probeer dat te vervullen.”
Zo spreekt opa dus. Alles gaat om Zelfliefde, om sereniteit, om een open vertrouwen op het Goddelijke. Natuurlijk is iedereen katholiek, maar er worden makkelijk bovennatuurlijke, paganistische invloeden en inspiraties toe gelaten. Opvallend is ook het sterke geloof in gidsen, in helpende astrale wezens. Dat kunnen ook natuurwezens zijn. En dan zeg ik nog niks over de astrale erfenis, zeg de energetische bemoeienis van de prehistorische bewoners van het eiland, de mythische reuzen. Jammer dat hun reuzengraven niet geopend mogen worden.
Ho! Genoeg over het verleden. Hier & Nu zijn helpt ook en altijd. Leven in de toekomst valt doorgaans tegen. Zie hieronder.

 DNA DATABASE

DNA-onderzoek en de openbare registratie daarvan is wetenschappelijk interessant maar sociaal nogal link. Als er foute genen in je dossier komen te staan, dan zie je natuurlijk rap je ziektekostenpremie omhoog gaan. Bij toepassing van het Chinese rolmodel, zie je dat iemands keurigheidspunten verminderen bij de verkeerde familiegegevens. O, uw opa was crimineel, uw vader ook en dus JIJ! En bovendien zat er een zwarte pooier in uw lijn, ja, ja, die gasten van ‘Shake your moneymaker!’ Zionisten en homo’s, je kunt ze er voortaan zo uitpikken (behalve in Rusland)! Transgenders? Dat wordt moeilijker! Pedo’s?
Wat moet je met dit rare toeristische Thai-filmpje? Voorafgegaan door een Casino-reclame!

Gelukkig zijn er meer tolerante wijzen op aarde ooit tot alternatief behulpzaam inzicht gekomen. Osho Rajneesh bijvoorbeeld en Zarathustra of Mani en iemand als Lao Tzu.
Maar ja, die zijn dood. Fijn dat Marco M. leeft. En hoe!

     .

HELPT THERAPIE VOOR IEDEREEN?

Jacob bleef bij me klagen. Voor de herkenbaarheid bij zijn Dating terrasafspraak had hij aan de betrokken dame voorgesteld om het citroenstampertje omgekeerd in zijn Tonic te plaatsen. Het bleef helaas stil! Bij zijn sollicitatie bleek dat de werkgever inzage had gevraagd in het zogeheten Doelgroepenregister. Natuurlijk om te zien of er subsidie beschikbaar was om iemand als hij aan het werk te helpen. Schending van zijn privacy!
Ene Anna had geïnformeerd of hij bij die 4% aseksuele mensen behoorde omdat hij alsmaar deed of hij 24/7 mediteerde. “Walmende ziel,” reageerde hij op zijn beurt scherp omdat ze ietsje uit haar mond rook.

Alles bleek kinderpijn. Zijn ouders hadden hem al vroeg als offer aangeboden bij een satanische sekte maar zelfs dat was niet gelukt.
Of hypnotherapie kon helpen, vroeg het arme armeluiskind. Maar helaas, mijn consulten worden nooit meer vergoed. Vanzelfsprekend moet sowieso het eigen risico worden afgeschaft, hoewel het leven kennelijk geheel op een eigen risico berust, een optie waar je nooit levend uitkomt…. “Dan kun je net zo goed dood blijven,” vond Jacob. Of nog eens oefenen als clown in Oude Pekela? Wie kent die dat bizarre verhaal nog?

 STERFMOP

Heel ons mailingbestand was uitgenodigd voor de Open Dag bij het crematorium. Helaas, bijna niemand kwam. Iedereen wou liever naar de cursus Zelfbesnijding. Voor het geval de Israëli’s na hun overwinningen in Gaza en op Iran ook ons zouden gaan aanvallen.

HET MYSTERIE VAN DE DRIEEIIGE TWEELING

Jij zocht met de app LENS van Google naar mensen die erg veel op je lijken? Laat je niks wijsmaken. Je kunt altijd nog mijn domino orakel raadplegen om te zien of je vader je vader wel is.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.410 lezers, ontvangen door 1952 abonnees via de website en door 3.680 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *