Luister naar dit Artikel

Listen to this article

Een vooraanstaand neurowetenschapper heeft bevestigd dat mRNA-Covid-vaccins prionen vrijgeven die een explosie van neurologische ziekten veroorzaken, niet alleen onder de gevaccineerden maar ook in de bredere gemeenschap vanwege het vermogen van het prion om het milieu te besmetten en andere mensen te transfecteren.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De waarschuwing werd uitgegeven door Dr. Kevin McCairn, een wereldberoemde en veel gepubliceerde systeemneurowetenschapper, die uitlegt dat een prion een soort eiwit is dat normale eiwitten in de hersenen ertoe kan aanzetten abnormaal te vouwen.

De meest bekende prionziekte is CJD of de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een ‘spongiforme encefalopathie’ waarbij de hersenen sponsachtig worden, wegkwijnen en uiteindelijk tot een vreselijke dood leiden. De ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson zijn andere neurodegeneratieve ziekten die verband houden met prionen.

Volgens Dr. McCairn zijn besmettelijke prionen die vrijkomen door Covid de oorzaak van de explosie van ziekten over de hele wereld en verklaren ze het mechanisme voor verschijnselen als “stille hypoxie”, de vorming van witte vezelige stolsels, de plotselinge dood van atleten, turbo CJD, turbokanker , amyloïdose en de explosie van neurologische ziekten.

De onderzoeksgemeenschap wordt echter geconfronteerd met censuur bij het voorlichten van het publiek over de gevaarlijke aard van besmettelijke prionen.

Dr. McCairn waarschuwt dat we ons in een “zeer gecontroleerd informatie-ecosysteem” bevinden, waar sprake is van censuur, narratieve en tegennarratieve controle, gedragscontrole en geavanceerde neuropsychologische technieken.

Gevraagd om het fenomeen in lekentermen uit te leggen, legde Dr. McCairn uit dat de mRNA-technologie die bij de Covid-prikken wordt gebruikt ‘frame shifting’ veroorzaakt, wat ertoe leidt dat prionen worden geproduceerd en getransfecteerd.

Als gevolg van het vrijkomen van de prionen in het milieu, hebben we nu een situatie waarin deze in het laboratorium ontworpen gifstoffen worden opgenomen door levende wezens, inclusief de niet-gevaccineerde bevolking.

Als gevolg hiervan exploderen ziekten over de hele wereld. Dr. Cairns legt uit dat bioaccumulerende, verkeerd gevouwen eiwitten in cascades terechtkomen en een kettingreactie vormen.

“Slecht gevouwen eiwitten veroorzaakt door prionen kunnen invloed hebben op elk niveau van orgaan- en weefselsysteem in het lichaam, bioaccumuleren en zijn resistent tegen afbraak, waardoor ze zich ophopen in de omgeving. Dat betekent dat we niet hetzelfde peptide nodig hebben om het verkeerd vouwen in de volgende één, om de cascade te laten plaatsvinden, ‘legde hij uit.

“In dit geval hebben we kruiszaaiende epitomen, die niet langer het hele eiwit nodig hebben, maar alleen bepaalde segmenten die moeten worden verteerd en vrijgegeven om vervolgens in gevoelige eiwitten in het lichaam te komen, zich verkeerd te vouwen en dan begint het proces een kettingreactie.”

Zoals Dr. Carins uitlegt, was er een gecoördineerde inspanning op het hoogste niveau van het National Institute of Health om de priogene aard van SARS-Cov-2 te onderdrukken.

In die zin is er niets veranderd en probeert de elite nog steeds te voorkomen dat de waarheid de algemene bevolking bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *