Wij ontvingen een bericht van de Britse onafahankelijke journalist Ray Garner over de machinaties van een uit elkaar donderend Apparaat, afdeling “Oekraïne-Windsors”. Wanneer deze transactie heeft plaatsgevonden blijft duister. Volgens onze gegevens is ongeveer het gehele monarchale circus in het Verenigd Koninkrijk geruimd door een inteeltstrijd om de macht. De Rothschilds leggen het loodje en daarmee heel wat “voorname edelen”. Koningshuizen zijn wereldwijd allemaal gerelateerd aan de Rothschilds en deze laatste zijn de loopjongens van de parasiet. die hier duizenden jaren geleden is geïnfiltreerd. Alleen de zogenaamde zoontjes van prinses Diana zijn voorlopig gespaard, te weten William van Bourbon Farnese en Harry van de Butler. Diana zou niet dood zijn, zo is het verhaal en zo barst het van de geruchten. De bij koningshuizen en andere “belangrijke autoriteiten” zo gewaardeerde necrofiel Jimmy Saville wel…. Overigens heeft CIA-agent Tucker carlson het gerucht verspreid, dat de originele Zelensky al een aantal weken in de Russische gevangenis voor de zwaarste criminele zit. Als er iemand dubbelgangers heeft, is het Zelensky wel.

De eregalerij van Rothschild slachtoffers, aangevoerd door De Ouwe Jacob, gevolgd door nepkoning Charles, nepkoningin Camilla, nepprinses Middleton, nepprinsje/proto-pedofiel Andrew en Edward. Allemaal vrijmetselaars en vrinden van Rothschild. Dit is geen garantie meer, eerder een doodsvonnis. Onze paleisklonen hier te lande mogen wel uitkijken, als het al niet te laat is.


londoncrier.co.uk

Zelenskyy verwerft Highgrove House, voormalige residentie van koning Charles voor £ 20 miljoen


Koninklijke aankoop – Volodymyr Zelenskyy is de nieuwe eigenaar van Highgrove House, voorheen eigendom van koning Charles. Highgrove House, in de buurt van Tetbury in Gloucestershire, diende als buitenverblijf van koning Charles III, zelfs nadat hij zijn nieuwe rol als regerende monarch van Groot-Brittannië op zich had genomen.

Het werd in 1980 gekocht door de toenmalige prins Charles van Maurice Macmillan, zoon van de voormalige Britse premier Harold Macmillan. Tijdens zijn eerste huwelijk met Diana, prinses van Wales, bracht het gezin de weekenden door in Gloucestershire met prinsen William en Harry, voordat ze terugkeerden naar Kensington Palace.

In 2024 verkocht koning Charles III zijn residentie, na deze 44 jaar in bezit te hebben gehad. Wat _at eerste gezicht surprising_ is, is dat de nieuwe eigenaar van het koninklijk landgoed Volodymyr Zelensky is, de president van Oekraïne.

Charles is een uitgesproken voorstander van Oekraïne sinds het begin van de grootschalige invasie van Rusland. In februari 2023 hield de koning een audiëntie bij Volodymyr Zelensky in Buckingham Palace. Charles III gaf een krachtig geformuleerde boodschap van steun aan Oekraïne, in een verklaring ter gelegenheid van de tweede verjaardag van de Russische invasie in februari 2024. De ongewoon directe boodschap lijkt een oproep te zijn om de internationale hulp aan Oekraïne voort te zetten.

De oorlog in Oekraïne ligt de koning na aan het hart. Het kan de aard verklaren van een ongebruikelijke verkoop van het eigendom van de koning aan Volodymyr Zelensky – die Charles III waarschijnlijk ziet als een verdediger van de democratie.

Hoewel er nog geen officiële verklaring van Buckingham Palace is over de verkoop van het huis in Highgrove, zijn er veel details die erop wijzen dat de verkoop eind februari – begin maart 2024 is afgerond.

Grant Harold, de voormalige butler van de koning

Grant Harrold, de voormalige butler van de koning, die van 2004 tot 2011 voor Charles III in Highgrove werkte, gelooft dat de laatste details van de deal zijn onderhandeld tijdens het bezoek van mevrouw Zelenska aan het VK op 29 februari. Hij zei: “Prins William had het huis aan zijn vader kunnen schenken. De koning had dus het recht om het pand te verkopen.” Prins William erfde Highgrove House nadat Charles zijn nieuwe rol als regerend monarch van Groot-Brittannië op zich had genomen.

Volgens Grant Harrold is een ander detail dat erop wijst dat Highgrove House nu een nieuwe eigenaar heeft, dat ten minste 6 Highgrove-medewerkers op 21 maart ontslagen hebben ontvangen.

Olena Zelenska en koningin-gemalin Camilla

De koninklijke familie heeft altijd een dunne lijn aangehouden tussen het balanceren van privézaken en openbaarmaking aan het publiek dat ze dienen. Het gebrek aan duidelijkheid over de gezondheid van de koning en het feit dat hij zich tijdens de behandeling terugtrekt uit openbare taken, gevolgd door een langdurige afwezigheid van informatie over de gezondheid van Kate Middleton – dit alles toont aan dat de sluier van geheimhouding van het koningshuis sterker is dan ooit.

Zie ook:

Het is onduidelijk voor hoeveel Highgrove House is verkocht aan Volodymyr Zelensky. De prijs in 1980 (£ 800,000) is het equivalent van ongeveer £ 4.7 miljoen tot £ 8 miljoen vandaag. Maar de werkelijke prijs zou veel hoger moeten zijn – ongeveer £ 20 miljoen.

Het blijft onduidelijk waarom de president van Oekraïne besloot de koninklijke residentie te kopen en hoe hij de koning wist te overtuigen om het te verkopen. Misschien heeft Olena Zelenska’s “affiniteit” met koningin Camilla geholpen bij het onderhandelen over de deal. De bron van fondsen voor deze aankoop blijft ook onbekend.

TIP:

Het VK heeft sinds februari 2022 bijna £ 12 miljard aan totale steun aan Oekraïne toegezegd. Op 12 januari 2024 kondigde de regering nog eens £ 2.5 miljard aan financiering aan voor 2024/2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *