In vervolg op de plastificering van de mensheid spoorden we nog onderstaand artikeltje op. Steekwoord: “endocrien systeem”. In plastics zitten onder anderen weekmakers en als je onderstaande afbeelding bekijkt dan zie je wat weekmakers met de mens doen. Als je dit ziet, moet je direct stoppen met de productie van plastic, maar de productie wordt daarentegen deze eeuw waarschijnlijk verdrievoudigd.

Het endocriene systeem of hormoonstelsel is het orgaansysteem dat toeziet op de hormonale regeling in het dierlijk organisme. Het endocriene stelsel werkt zo met het zenuwstelsel samen om de activiteit van organen en fysieke systemen te reguleren.

In het menselijk lichaam wordt het hormoonstelsel voor een belangrijk deel aangestuurd door de hypothalamus en hypofyse, twee kleine delen van de hersenen. De hypofyse kan diverse klieren in het lichaam activeren door afgifte van signaalstoffen, hormonen. Deze geactiveerde hormoonklieren geven op hun beurt hormonen af aan de bloedsomloop. Via het bloed worden de hormonen getransporteerd naar de doelwitorganen. Afhankelijk van het doelwitorgaan en het type hormoon, heeft het hormoon een zeker effect tot gevolg bij het desbetreffende orgaan. De hormonen die door de klieren worden afgegeven, kunnen ook weer een remmend effect hebben op de afgifte van de relevante signaalstoffen door de hypofyse. Hierdoor ontstaat een fysiologisch evenwicht (homeostase).

De hormoonhuishouding speelt een cruciale rol bij onder andere de aansturing van emoties, driften, de stimulering van groei en herstel van spieren en weefsels, seksuele ontwikkeling, regulering van lichaamstemperatuur en het metabolisme. (Wikipedia)

VERZWAKTE NATUURLIJKE LEIDERS (ALFA MANNEN)

Mannen hebben hun ware kracht verloren. Als je een leider bent van een land die een andere natie wil aanvallen, zou je moeten beginnen met het verzwakken van de Alpha-mannen, de leiders van het dorp, de stad, het land of de hele beschaving. Wat dan volgt is een “cake walk”.

Dit proces verloopt zeer geleidelijk, waardoor het niet waarneembaar is voor de bevolking. Mensen zijn gemakkelijk te manipuleren, vooral als dat in de loop van de tijd subtiel worden gedaan, waardoor je gemakkelijk een hele populatie onder controle kunt krijgen. Infiltreer en begin eerst met de kinderen en je krijgt binnen enkele generaties volledige controle over hen. Zodra je dit hebt bereikt, lanceer je je aanval en een natie, dorp of zelfs de wereld. Een oorlog wordt een “cake walk” en de regering van de onderworpen staat kan de boel met kunstmatige intelligentie aansturen.

De staat heeft – in opdracht van de parasitaire ondersoort – de mensen systematisch verzwakt door middel van zowel propaganda als mind control. Het wijdverbreide gebruik van landbouwherbiciden op ons voedsel verstoort het menselijke endocriene systeem, dat verantwoordelijk is voor onze hormonen en verschillende lichaamsprocessen. Deze chemicaliën fungeren, samen met andere, als kunstmatige oestrogenen, waardoor mannen zich vrouwelijker voelen en hormonale problemen bij vrouwen veroorzaken. Bovendien vormt plastic, wanneer het wordt gebruikt bij het koken of consumeren van eten en drinken, een bedreiging voor het endocriene systeem en werkt het als een oestrogeenverstoorder. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw heeft plastic de wereld veroverd. Na 75 jaar, zijnde 3 generaties, is de totale “verweking” tot in alle hoeken en gaten doorgedrongen, met uitzondering van enkele natuurvolken. De generaties die zonder plastics zijn opgegroeid, sterven nu uit en daarmee het beeld van hoe we er uit zouden behoren te zien.

Er zijn geen natuurlijke leiders meer.

Ga op zoek naar de bron van het leven zoals het oorspronkelijk bedoeld was en ontdek de geschiedenis waar al onze kennis, inclusief die met betrekking tot voeding en mannelijke vitaliteit, verborgen ligt. Vergeet de rol van de belangrijkste schepping niet: de originele vrouw. Zij moet het stellen met een verweekte man en er wordt haar wijs gemaakt dat ze zijn rol over kan nemen.

We zijn volledig de weg kwijt en er zijn nog steeds geesten die het hardnekkig en arrogant blijven ontkennen….


Man en vrouw is een onverslaanbaar tandem en horen één te zijn met de bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *