Luister naar dit Artikel

Nee, niet echt. Alhoewel, dat willen ze je allemaal graag laten geloven. Geloof ons, je zult weten dat Armageddon er is als het daadwerkelijk gebeurt, en je hebt de media niet nodig om je dat te vertellen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Na Israëls barbaarse aanval op de Iraanse ambassade in Damascus, twee weken geleden, hebben Israël en zijn westerse handlangers Iran er praktisch toe aangezet om ‘wraak te nemen’ (terwijl ze de regering waarschuwen om ‘het proportioneel te houden’). Dit is gisteravond eindelijk gebeurd en beide partijen claimen er de ‘overwinning’ van. In werkelijkheid heeft de Amerikaans-Israëlische luchtverdediging “99%” van de luchtaanvallen niet geblokkeerd, maar Iran heeft ook niet veel schade aangericht. Zoals Joe en Niall uitleggen volgt dit het patroon van ‘aanval en gemedieerde tegenaanval’ dat we al in het Midden-Oosten hebben gezien sinds de moord op de Iraanse generaal Soleimani in 2020.

In de tussentijd dringt de Russische regering bij haar westerse tegenhangers aan op antwoorden op haar vragen over de financiering en logistiek die is besteed aan het bloedbad in de concertzaal in Moskou in maart, ongewone seismische gebeurtenissen die onlangs hebben plaatsgevonden in New York City en voor de kust van zuidelijk Afrika, en vragen blijven over wat er is gebeurd met de Britse koninklijke familie Kate Middleton.

[embedded content]

Download: MP3 — 67.8 MB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *