Luister naar dit Artikel

Listen to this article

Als uw situationeel bewustzijn goed is afgestemd, kunt u een politiek weerbericht samenstellen uit de werveling van gebeurtenissen die anders de gedegenereerde sims die doen alsof ze het nieuws rapporteren, in verwarring lijken te brengen. De gebeurtenissen neigen in de richting van zichzelf versterkende en zich vertakkende chaos, en de mensen die de show runnen zijn duidelijk krankzinnig omdat ze er alles aan doen om de chaos te bespoedigen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een voorbeeld hiervan: Antony Blinken, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, die onlangs aankondigde dat Oekraïne zo snel mogelijk in de NAVO zal worden opgenomen. Begrijpt u dat dit een directe, automatische, dwingende oorlogsverklaring aan Rusland zou betekenen, waarbij de hele NAVO – dat wil zeggen hun gecombineerde legers – kinetisch binnen Oekraïne zou moeten gaan en theoretisch ook binnen Rusland, (een stap die nog nooit goed heeft gewerkt voor iedereen in de hele geschiedenis), omdat Artikel Vijf van het NAVO-Handvest stelt dat een gewapende aanval tegen één een aanval tegen allen is, en beantwoord moet worden met een tegenaanval. Ziet u? Meneer Blinken heeft zojuist de Derde Wereldoorlog aangekondigd.

[embedded content]

Je zou ook kunnen bedenken dat de NAVO niet over de capaciteit beschikt om die oorlog te voeren. De Europese leden beschikken niet over voldoende troepen en uitrusting, en ook niet over financiële reserves. En dan is er natuurlijk nog het Amerikaanse DEI-leger van transseksuelen en videogamers, met apparatuur die in Oekraïne al ontoereikend is gebleken, en een logistieke route voor de bezorging van alles dat 8.000 kilometer over een land loopt. oceaan en dan nog een continent. . . terwijl onze tegenstander (Rusland) vlak naast het slagveld staat en munitie aan het produceren is alsof er geen morgen is (wat voor alle betrokkenen misschien ook daadwerkelijk niet zo is). Zelfs Adolf Hitler, de laatste dwaas die een poging deed om Rusland te veroveren, zou die kansen niet leuk vinden.

En waarom zou Rusland afzien van het afvuren van hypersonische raketten op Berlijn, Parijs, Londen, New York en… . . ? Je snapt het idee. In dat geval zouden de VS, als tegenwicht voor de NAVO, zwermen van onze kernraketten naar Rusland sturen. . . en de hele schietpartij eindigt twintig minuten later in een smeulende puinhoop die de beschaving beëindigt. Slimme stap, Tony Blinken. In politieke weertermen is dit als een poolschaar die het noordelijk halfrond doorsnijdt.

Tegelijkertijd zie je misschien een financiële la Nina ontstaan over de zoute zee. Goud steeg de afgelopen tien dagen boven de $2.300 per ounce, een record. Dat is een gecodeerd bericht van Reality Central. Mijn decodeerring zegt dat dit betekent dat de obligatiemarkt op het punt staat op zijn gat te vallen en de dollar mee te nemen, wat snel een dominosteen zou zijn in de veel te dure aandelenmarkten, en God weet wat voor soort maalstroom al het derivatengerommel zou zijn, dat erin zou worden gezogen. Merk ook op dat Bitcoin de ene dag $3.000 stijgt en de volgende dag $2.000 daalt. Een beetje schetsmatig. Maar dat is slechts mijn mening. Als je er een hebt, hoor ik het graag. Het lijkt in ieder geval op stormachtig financieel weer, wat in ieder geval niet bepaald een gunstige begeleiding van een wereldoorlog is. In feite zou het snel de weg kunnen banen naar zoiets als lege schappen in de supermarkt – en je weet wat ze zeggen over een bevolking die slechts een paar gemiste maaltijden verwijderd is van anarchie.

Dan is er nog de immense cluster van twisters die onheilspellend over de planeet bewegen in de vorm van het door Covid-vaccinatie ontregelde immuniteitsfiasco, zoals voorspeld door viroloog Dr. Vanden Bossche. Vertaling: veel mensen worden ziek en sterven omdat hun mRNA-injecties en boosters hun immuunsysteem zo hebben verpest dat ze een opkomende variant van Covid zijn die in de gevaccineerde populatie drachtig is. Tussen twee haakjes: er is nu blijkbaar sprake van een grove ineenstorting van de medische diensten over de hele wereld, vooral van een tekort aan artsen en verpleegsters. Nu begin je serieus stormachtig weer te zien: een oorlog, een financieel treinwrak en een wereldwijde ramp voor de volksgezondheid in één keer.

Terwijl dat alles de zaken in de war brengt, zal de volgende ronde van Trump-processen van start gaan in Alvin Bragg’s New York en Fani Willis’s Fulton County (Atlanta), Georgia. Beide zaken hebben zichzelf publiekelijk vernield. In de zaak New York heb je de dochter van rechter Juan Merchan, Loren Merchan, 37, een adviseur van de Democratische Partij die contracten van miljoenen dollars heeft met Rep. Adam Schiff, de grootste RussiaGate-hoaxer van het land, en werkpartner van voormalig Trump. advocaat Michael Cohen, hoofdgetuige in de zaak van een betaling met zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels (zwijggeld, zoals u wellicht opmerkt, is niet illegaal). Enige politieke motivatie om in die cast van personages te zien? En dat is nog afgezien van de pure bullshit-aard van de zaak, zoals voor de heer Bragg verpakt door de Amerikaanse procureur Matthew Colangelo, die van het hoofdkantoor van de DOJ in Blobville werd geruild naar het kantoor van de met Soros verbonden DA Bragg in Manhattan, speciaal om ingenieur te worden van een politieke vervolging.

De Fani Willis-zaak in het zuiden, een andere politieke vervolging door een luidruchtige “Get Trump” officier van justitie, gaat nu verder met een gecompromitteerde overheidsadvocaat die aantoonbaar genoeg overtredingen tegen de wet heeft begaan om schorsing te verdienen. Haar minnaar en, tot voor kort, ‘speciale aanklager’, Nathan Wade, werd, naast waarschijnlijk meineed over zijn financiële verwikkelingen met officier van justitie Willis, zojuist aangehaald wegens minachting in zijn eigen echtscheidingszaak (het niet betalen van kinderalimentatie). Merk ook op dat de idiote inhoud van de zaak – een beschuldiging van afpersing wegens samenzwering om meningen te uiten over de waarheidsgetrouwheid van de verkiezingen van 2020 – eveneens werd geconstrueerd door Lawfare-ninja’s in Washington DC (mijn gok, door Mary McCord, Lisa Monaco en Norm Eisen), en begeleidde Willis & Wade tijdens een reeks bijeenkomsten in het Witte Huis-kantoor van Veep Kamala Harris (waarbij Lawfare-ninja’s ten onrechte niet waren ingelogd – ook mijn inschatting).

Als de gewenste uitkomst van de klodder, een veroordeling, werkelijkheid wordt, en meneer Trump wordt weggevoerd naar Riker’s Island, bijvoorbeeld, om zich te mengen met X-honderd moorddadige straathonden, en, bijvoorbeeld, om de een of andere reden daar niet levend vandaan komt . . . Nou, zeg hallo tegen een bijzonder slechte opzet voor burgerlijke onrust in het huis van de dapperen – terwijl we bezig zijn met de Derde Wereldoorlog, het financiële pandemonium en de dood van vaccins. Het is veel om in te verwerken, dat weet ik. Maar het klopt allemaal daarbuiten, en het komt allemaal recht op ons af. Zodat je het weet.

Bronnen: jameshowardkunstler.substack.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *