🕒 Leestijd: 2 minuten

“… De daders van de aanhoudende “COVID-supermisdaad” hoeven niets anders te doen dan hun bestaande hand uit te spelen, om de bevolking te reduceren tot elke waarde die ze kiezen.”

Door Dr. Michael Yeadon 5 mei 2024

Nu ben ik me er terdege van bewust dat dit angstaanjagend is en een veel voorkomende reactie is om het af te wijzen. Het past echter verschrikkelijk goed bij wat we al weten. Ik kan het me waarschijnlijk voorstellen omdat delen ervan al in mijn hoofd zijn bewezen (de opzettelijke schade van de totaal overbodige injecties).

Ik blijf twee dingen aanbevelen.

  1. Investeer je eigen tijd en aandacht in het wakker maken van anderen. Wees onbaatzuchtig. Het is je beste verdediging om af te zwakken wat er gaat komen, omdat meer mensen op onvoorspelbare manieren bondgenoten zullen worden.
  2. Doe iets in plaats van niets om je voor te bereiden op een periode van discontinuïteit. Ik heb het over basisvoedsel en water, basismedicijnen, sommige dingen waarmee je kunt ruilen, sommige vaardigheden die je misschien hebt, iets om jezelf mee te verdedigen, beter nog, een veilige plek om te zijn als de SHTF. Als je al een kweker bent, geweldig. Kweek dingen. Ik denk niet dat ik dat kan. Ik ben niet lang genoeg op één plek. Je verveelt je misschien met een smal dieet, maar voldoende calorieën en voedingsstoffen plus schoon water betekent dat je jezelf geruime tijd kunt onderhouden. Tijd betekent dat je niet de mêlee in hoeft te gaan als het op zijn ergst is. Als er mensen zijn die je je leven kunt toevertrouwen, praat dan met hen. Ga in het juiste recht met de kracht in je universum die belangrijk voor je is.

Als er niets gebeurt, lach dan.

Helaas, zoals ik het zie, hoeven de daders van de aanhoudende “covid-supermisdaad” niets anders te doen dan hun bestaande hand uit te spelen, om de bevolking te reduceren tot elke waarde die ze kiezen.

Hier is mijn samenvatting op korte termijn van wat ik denk dat ze van plan zijn:

  1. Een nieuwe gebeurtenis activeert een verplichte digitale ID (bijv. voor rantsoenen).
  2. Indien 1. geen financiële crisis is, die ze op elk moment kunnen veroorzaken, en alle soevereine valuta’s zal vernietigen en bijna al het privébezit zal stelen (David Rogers Webb). Totale afhankelijkheid van de staat om zelfs maar gevoed te worden. CBDC (digital-only money) geïntroduceerd.
  3. Leugens over een golf van pandemieën. Farma zal doen alsof ze mRNA-vaccins maken. Govts zullen ze verplichten (als de WHO dat nog niet had gedaan). De geldigheid van digitale ID’s hangt af van het up-to-date zijn van prikken. Geen prik, geen eten. CBDC werkt gewoon niet.
  4. Spoel en herhaal totdat de populatie het gewenste niveau heeft bereikt. Ik denk dat het waarschijnlijk is dat veel landen volledig zullen worden leeggemaakt, waardoor de autoriteiten niet meer hoeven te doen alsof herstel zelfs maar de droom is, laat staan de bedoeling.

De daders hebben zo’n controle over de belangrijkste media en bijna al het internetverkeer. Als we punt 1 bereiken. Zonder opstand zijn we in ieder geval klaar.

De daders hebben vanaf dit moment van niemand meer de medewerking nodig.

Beste wensen

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *