Iemand reageerde in verband met het verwijderen van het bericht over ons “drinkwater”, u weet wel, de doodgeperste giftige rommel die uit de kraan komt:

“Jammer dat dit bericht, helaas verwijderd is… Komt zeker weer te dicht bij de waarheid..”

Het klopt dat dit bericht binnen een dag al weer is verwijderd. Dat heb ik zelf zo besloten. In de eerste plaats is het een filmpje van het WEF-gecontroleerde Telegram platform. Wat mij betreft een besmet platform, waar je zonder je geloofsbrieven niet wordt toegelaten. In de tweede plaats zegt het filmpje voldoende – als het geen simulatie is – en is iedere aanvullende tekst ook in de vorm van video’s volstrekt overbodig.

Er komen uiteraard altijd goede reacties naar aanleiding van dergelijke ultra negatieve paniekberichten uit de onderste 2 lagen van onze wereldbeleving. Om te voorkomen dat we door de vele goedbedoelde pseudo-oplossingen het spoor bijster raken, zouden we er niet op moeten reageren binnen een intern onbeduidend circuitje, maar het door moeten sturen. Voordat de filter-gelovigen door de gecontroleerde oppositie in een complothoek worden getreiterd, zou het breed moeten worden uitgemeten. Ook voordat er tegengolf van reacties op gang komt die menen dat de filmpjes zijn gemanipuleerd.

Wat wil ik hiermee zeggen?

Ik wil hiermee zeggen dat het vorige bericht het laatste is, waarin een filmpje centraal staat. De reactiemogelijkheid is dan ook niet meer nodig, aangezien er bijna exclusief of videootjes/bewegende beelden wordt gereageerd. De inhoudelijkheid van het artikel doet er niet toe, aangezien er wordt gefocust op beeldmateriaal. Het heeft even geduurd voordat ik dat in de gaten begon te krijgen.

Dit van oorsprong republikeinse blogje is in de loop van de tijd omgevormd tot een soort krantje en daarmee is het misverstand ontstaan, dat er “nieuws” beschikbaar is gekomen. Dit is natuurlijk maar zeer betrekkelijk, want ik moet alles bij de tegenstander vandaan halen, in plaats van zelf op pad te gaan. Hopelijk krijgen lezers ook in de gaten dat dit een blogje is welke meningen verkondigt en niet meer dan dat. Dus als de lezer is geïnteresseerd in een mening, dan zou ik een abonnement nemen, is de lezer geïnteresseerd in nieuws, dan zou ik direct het abonnement op dit blogje opzeggen. Immers, nieuws is bij de vijand te halen, hebben we net vastgesteld.

Ik besef heel goed dat mijn mening in de cloud wordt gezet door het hier anoniem te publiceren. Niemand heeft er verder iets aan, want er kan niet over worden gecommuniceerd. In dat geval zou ik moeten afstemmen op een golflengte die ik pertinent moet mijden als de pest. Zoals eerder al eens gezegd, schrijf ik voor de kinderen. Wat een ander ervan vindt wil ik niet in de cloud hebben. Die ander zet het dan zelf maar in de cloud als een mening die er niet toe doet, of alleen voor zichzelf.

Kort en goed, het bericht is verwijderd omdat de kinderen er niets aan hebben en het allang weten. Dat komt omdat ze lichtjaren op ons voor liggen, gek gesproken. Ze zijn hier niet om onze rotzooi op te ruimen en onze luiheid te compenseren. Ze zijn hier om in volstrekte vrijheid in een compleet andere frequentie een nieuwe wereld te creëren op de vuilnisbelt, een gifbelt die onze apathische en mentaal kapotgedrilde generaties voor hen hebben achtergelaten….

Zelfmedelijden is hier niet op zijn plaats, want we hadden kunnen opstaan na het “wakker worden”, maar we hebben ons nog eens omgedraaid en zijn verder gaan slapen. Ik weet niet zeker of dit een gemiste kans is geweest, of dat er nog maar 10% echte mensen rondlopen, de verschoppelingen en door de autoriteiten en volgmassa “de burgerdood” zijn verklaard, omdat hun mening afweek van het geloof van de andere 90%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *