In vervolg op het artikel Medische Terreur in Eindhoven, weten we nu hoe deze uitbraakshows worden georkestreerd door instanties als CDC en RIVM namens de WHO, die de eerste “richtlijnen” rondstuurt.

Het is medische terreur in optima forma en iedereen valt voor dit bedrog.

De kern van deze schriktherapie is, dat zonder het briefje van de WHO er van mazelen geen sprake kan zijn, aangezien we zijn geïmmuniseerd sinds 2000. Om de schrikbarend lage vaccinatiegraad van 30% op te krikken, moet er een uitbraak in scene worden gezet. Als een kind koortsuitslag kreeg voordat het briefje van de WHO op de mat viel, had men de keuze uit de volgende “besmettelijke ziektes”, welke in de laboratorium casino’s worden bekokstoofd:

 1. rubella,
 2. parvovirus B19,
 3. enterovirus,
 4. roodvonk,
 5. humaan herpesvirus 6,
 6. humaan herpesvirus 7,
 7. de ziekte van Kawasaki,
 8. meningokokken,
 9. toxisch shocksyndroom,
 10. dengue,
 11. HIV,
 12. secundaire syfilis en
 13. medicijnallergie uitbarstingen.

Er staat nog niet eens bij dat een kind de 5e, 6e of 7e ziekte zou kunnen hebben. De peuterjuf had ze voor het uitkiezen, maar “mazelen” kon niet, want die vreschrikkelijk besmettelijke ziekte was immers uitgeroeid.

Na het briefje van de WHO kan het nu wel weer. Iedereen die bovengenoemde symptomen vertoont, NIET is gevaccineerd tegen mazelen, heeft nu dus mazelen. Een andere voorwaarde waaraan moet worden voldaan is, dat men het “virus” in het buitenland heeft opgepikt.

Het wonderbaarlijke van dit verhaal is ook nog eens, dat niemand het heeft over de mogelijkheid, dat een of andere vaccinatie voor dergelijke bijwerkingen kan zorgen. Volgens Pfizer kun je alleen al van de Covid-injectie bijna 1400 “bijwerkingen, inclusief de dood” oplopen. De kans dat kinderen allerlei bijwerkingen van de verplichte kinderinjecties krijgen is vele malen hoger dan de kans dat ze worden “besmet”. Ook dit laatste is nog nooit bewezen.

Het artikel van Mike Stone (Viroliegy) doet de zoveelste medische fraude uitgebreid uit de doeken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *