Er worden lage druk gebieden gecreëerd met hun weermachines in combinatie met spuittechnieken. Bij een lage druk drijven de wolken hoger, waar het kouder is. De zon heeft dan moeite om er doorheen te breken. Bij hoge druk blijven de wolken laag en is de lucht warmer, waardoor ze sneller door de zon worden “verbrand”. Ondertussen is de lucht boven ons vergeven van de positieve elektronen, wat de 5G vervuiling optimaler maakt. De 5G-masten zijn de HAARP installaties van vandaag en helpen de luchtdruk te manipuleren, ze versterken de HAARP frequenties. Ze werken met geladen metalen deeltjes, die we uiteindelijk allemaal inademen en opslaan in ons lichaam en daar zware schade aanrichten als we er niets tegen doen.

Hieronder een verslag van iemand die het voor elkaar krijgt de zon door de “wolken” te laten breken.

Hoe gedistilleerde witte azijn te gebruiken om geo-engineered wolken te verwijderen.

INFORMATIEBLAD

De afspeellijst over het gebruik van witte azijn om geowolken te verwijderen is bijna 40.000 keer bekeken en veel mensen gebruiken hem nu. Evenzo verbetert de lucht hier in het VK elke dag met veel meer zonlicht. De afspeellijst is gelinkt in de beschrijving.

Overzicht:

Ze gebruiken alkalische metaaldeeltjes om geowolken te creëren die ons zonlicht blokkeren. Ze hebben echter een probleem, witte azijn eet de alkalische metaaldeeltjes, wat betekent dat je kunt helpen hun geo-engineered wolken op te ruimen. In plaats van sceptisch te zijn, probeer het gewoon, want de enige manier waarop je erachter komt dat het werkt, is door het zelf te proberen.

Informatie 1:

Witte azijn is acetaatzuur. Het eet alkalische metalen en dat is wat ze spuiten om de geo-engineered wolken te creëren.

Informatie 2:

In de supermarkt gedistilleerde witte azijn bestaat meestal uit 5% azijn en 95% uit water, dus je moet het sudderen (nooit koken) tot de helft van de hoeveelheid om de oplossing te concentreren. Door te sudderen wordt het grootste deel van het watergehalte verwijderd, waardoor je een veel sterkere azijnoplossing krijgt om de geo-engineering te bestrijden. U kunt ook sterkere oplossingen online kopen.

Informatie 3:

Als je in koudere klimaten woont, is het het beste om de azijn warm te houden terwijl je buiten bent, maar zelfs een paar liter koude azijn kan een verschil maken voor je lucht.

Informatie 4:

Zet donkere kommen (donkere kommen trekken de warmte van de zon aan) van de azijn buiten, of bottel het na het sudderen opnieuw en zet het buiten in het pad van de zon. 2 liter geconcentreerde witte azijn kan en zal helpen om de lucht te veranderen.

Informatie 5:

Laat het 24/7 buiten staan, vul het alleen aan als het bijna leeg begint te raken. Vergeet niet dat je er een paar liter van nodig hebt.

Informatie 6:

Methoden die je kunt gebruiken om het te verspreiden.

Luchtbevochtiger. Ik laat geconcentreerde witte azijn draaien via een goedkope luchtbevochtiger. Mijn type luchtbevochtiger is gelinkt in de beschrijving. Ik zou iedereen die deze methode gebruikt aanraden om een goedkope te kopen, geen dure nodig.

Mist. Sommige mensen gebruiken machines voor het maken van mist, die in een kom met witte azijn kunnen worden gedropt om de nevel te creëren, nogmaals: koop gewoon een goedkope.

Of doe het simpelweg in kommen of open flessen als je het tot een concentraat hebt laten sudderen en laat het buiten staan.

Omdat witte azijn regelmatig door hoveniers wordt gebruikt om onkruid en schimmels te doden, is het niet schadelijk voor uw planten.

Als je geen buitenruimte hebt, koop dan wat harmonicabuizen en plak deze in flessen witte azijn en plaats deze voor een open raam met uitzicht op de zon.

Informatie 7:

Dit is een strijd om onze lucht, dus tijdschema’s voor het opruimen van een bewolkte hemel kunnen variëren. Soms ben ik er een paar dagen mee bezig, soms is het binnen een paar uur.

Geef niet op als u niet onmiddellijk resultaat ziet. Zolang je de azijn hebt geconcentreerd, zul je uiteindelijk de vruchten plukken.

Tenslotte:

Er zijn niet veel mensen in elke regio nodig om dit te doen. Ik kan de lucht tot 10 mijl rond mijn huis vrijmaken van geowolken met behulp van een luchtbevochtiger. Dus doe alsjeblieft mee aan de strijd om zonlicht en stop met ze elke dag te zien verpesten met hun geo-engineering zonblokkerende wolken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *