🕒 Leestijd: 3 minuten

Toen de COVID-vaccins voor het eerst aan het publiek werden uitgedeeld, werden de bijsluiters van het vaccin opzettelijk leeg gelaten. Omdat ze nooit veilig en effectief waren. En voor degenen die hun eigen onderzoek deden, werden ze ontdekt als dodelijk.

Het Moderna-patent voor deze mRNA-technologie verklaarde dat ze zelfassemblerende lipide nanodeeltjestechnologie bevatten. En nu er naar schatting zeshonderd miljoen doses zijn toegediend aan het Amerikaanse publiek, geeft Bill Gates dit toe.

“Het maken van het mRNA is heel eenvoudig en heel goedkoop. En dat is de magie van dit ding. Maar het lijdt geen twijfel dat we in de komende vijf jaar, weet je, we moeten gewoon rotzooien. Er zijn veel lipide nanodeeltjes, en sommige zijn erg zelfassemblerend. Er is geen inherente reden waarom het niet thermisch stabiel is, het is niet goedkoop en het is niet schaalbaar. En dus, als we in de loop van de vijf jaar dat deel ervan repareren, volwassen maken, wat heel typisch is, zullen we wereldwijd fabrieken kunnen bouwen die vaccins van $ 2 kunnen maken.
~ Bill Gates

Bill Gates Admits the Shots Contain Nanotech – Greg Reese (rumble.com)

Bill zegt dat deze mRNA-injecties gemakkelijk kunnen worden geprogrammeerd om elk type spike-eiwitpathogeen toe te dienen. En het Moderna-patent somt er meerdere op. Meer dan honderd ziekteverwekkers die onder controle kunnen worden gehouden, komen in de loop van de tijd vrij, zodat sterfgevallen willekeurig en mysterieus lijken.

Degenen die geïnjecteerd zijn, hebben begrijpelijkerwijs moeite om deze realiteit te accepteren, en terwijl ze druk bezig zijn om erachter te komen waar alle hartaanvallen, turbokanker en neurologische aandoeningen vandaan komen, krijgen ze te horen dat het te wijten is aan klimaatverandering en dat regelmatige pandemieën nu te verwachten zijn.

Tijdens de uitrol van de experimentele injecties drong de expert van de reguliere media, Chris Cuomo, aan op vaccinpaspoorten en viel hij de aarzeling over vaccins aan.

“Hoe weten ze wie er gevaccineerd is? Je zei net dat ze de kaart lieten zien. Dat is niet het antwoord. Het antwoord is een vaccinpaspoort.”
“Een deel van de reden dat je ziet wat je in Florida ziet, is vanwege aarzeling over vaccins.”
~ Chris Cuomo

Cuomo beweert nu gewond te zijn geraakt door de vaccins

“Vandaag heeft de New York Times een artikel gepubliceerd dat veel aandacht krijgt en waarin staat dat er duizenden mensen zijn die zeggen dat ze nog steeds last hebben van bijwerkingen van het vaccin. We weten dat vaccins onbedoelde gevolgen kunnen hebben, oftewel bijwerkingen, maar niemand praat er echt over omdat ze te bang zijn dat ze de schuld krijgen en ze willen gewoon dat het verdwijnt. Maar het probleem is dat mensen zoals Sean en ik en miljoenen anderen die nog steeds rare dingen hebben met hun bloed en hun leven en hun gevoelens en, weet je, lichamelijk, niet weggaan.”
~ Chris Cuomo

En hij zegt dat we een 9/11-achtige commissie nodig hebben om het allemaal uit te zoeken.

“Je hebt een 9/11 commissie nodig om uit te zoeken wat werkte en wat niet, en welke vragen beantwoord moeten worden omdat het nog niet voorbij is. Dus we zijn niet alleen niet voorbereid op de volgende pandemie, en die zal er komen, maar we behandelen ook geen mensen, miljoenen mensen die nog steeds problemen hebben van de vorige pandemie.”
~ Chris Cuomo

Cuomo verzekert ons dat er een nieuwe pandemie zal komen. En dit lijkt het enige zekere te zijn in de huidige onzekere tijden. De vrijgegeven notities over de huidige discussies over het pandemieverdrag van de WHO gaan allemaal over winstmarges. Ziekte X komt eraan. De Amerikaanse dollar is niet meer te redden. Maar hoewel het nog steeds een hartslag heeft, zijn er miljarden te verdienen door een nieuwe neppandemie.

CEO van Blackrock, Larry Fink, zegt dat het vanwege kunstmatige intelligentie een goede zaak is om de ontvolkingsagenda voort te zetten.

“Ik zou kunnen stellen dat in de ontwikkelde landen de landen met een krimpende bevolking de grote winnaars zijn. De sociale problemen die men zal hebben bij het vervangen van mensen door machines zal veel gemakkelijker zijn in die landen die een krimpende bevolking hebben.”
~ Larry Fink

Zolang wij, de mensen, niets doen, is de uitkomst voorspelbaar. We zullen slaven zijn van een bureaucratisch, niet-menselijk systeem dat wordt bestuurd door machines. En als we menselijk willen blijven en onze ziel willen redden, dan kunnen we maar beter stoppen met zelfgenoegzame toeschouwers te zijn en ons ermee gaan bemoeien.

Pfizer-klokkenluider Dr. Michael Yeadon zei onlangs het voor de hand liggende. Zonder een opstand kunnen we een nieuwe gebeurtenis verwachten die een digitale ID zal activeren die is verbonden met een digitale valuta, en een golf van neppandemieën met verplichte injecties totdat de bevolking het gewenste niveau bereikt.

En zolang we koppig verdeeld blijven, maken we geen schijn van kans.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *