Waarschuwing: Alles wat u hier leest, dient u met een flinke container zout in te nemen. Als het niet is te verifiëren in de gangbare media of wetenschappelijke journalistiek, is wat hier wordt gemeld NIET WAAR. Mocht u de dringende behoefte hebben om dit “blog” wegens desinformatie en leugenachtigheid bij de autoriteiten aan te geven, dan begrijpen wij dat gezien de afwijkende versie van benadering volkomen, doch raden u wel aan een HELE GOEDE – en uiteraard volledig gevaccineerde – advocaat te nemen.


Kijk wat ik nu weer heb opgeduikeld. Een kort videootje waarin een klein experiment wordt gedaan met de metalen Aluminium (Al) en Kwik (Hg). De laatste is op kamertemperatuur vloeibaar en altijd voor zwaar toxisch gehouden door de wetenschap. Nu weten we inmiddels ook dat beide metalen – zij het vaak onder andere naam – in de vaccins zit, die we van jongs af krijgen geïnjecteerd, maar nooit tegelijk in één injectie. We weten ook dat zware metalen in het lichaam kunnen blijven zitten voor lange tijd. Gezien het probleem van bloedstolsels na het injecteren van de combinatie slangengif/zware metalen om ons te beschermen tegen de zogenaamd uiterst besmettelijke Covidgriep die sinds 2020 wordt getest, roepen deze beelden een bepaalde associatie op. Maar niet meer dan dat. Feit is wel dat de zogenaamde “fact-checkers” er meteen bovenop zijn gesprongen om aan te tonen dat het niets heeft te maken met de Covidgriep injectie en dat het vooral een fenomeen uit vroegere tijden was. Waar zouden we zijn zonder “fact-checkers” die iets debunken wat niet wordt beweerd of wat op een ander platform wordt gesuggereerd. Er wordt door de feitenfokkers ook beweerd dat een op kwik gebaseerd conserveermiddel (Thimerosal) inmiddels is “teruggeschroefd”. Met andere woorden: we hebben het 70 jaar volop geïnjecteerd gekregen, maar sinds enige tijd iets minder – omdat het op ging vallen? Op ging vallen dat sommige mysterieuze aandoeningen, auto-immuunziekten en mentale mistverschijnselen volkomen uit de hand begonnen te lopen?

Daarna komt dit soort berichten goed van pas om als afleiding van het Covid-injectie probleem van de bloedstolsels en sudden death gevalletjes te dienen.

De “fact-checker” in aktie:

CLAIM: Een video-experiment laat zien hoe aluminium en kwik in vaccins chemisch kunnen reageren en stolsels kunnen veroorzaken.

AP’S BEOORDELING: Niet waar. De originele video toont twee metalen die reageren en maakte geen melding van vaccins. Kleine hoeveelheden aluminiumzouten worden al lang in vaccins gebruikt als immuunbooster, en in sommige vaccins wordt een op kwik gebaseerd conserveermiddel gebruikt, maar het gebruik ervan is teruggeschroefd. Die vacciningrediënten zijn geen zuivere metalen en zouden niet de chemische reactie hebben die in de video wordt getoond.

DE FEITEN: EEN TikTok-video die ook op Facebook wordt gedeeld, suggereert dat een video-experiment een indicatie is van hoe vacciningrediënten chemisch kunnen reageren en stolling bij mensen kunnen veroorzaken.

“Stel je voor dat dit één injectie is”, luidt de tekst op de video, terwijl een hand een aluminium plaat in het scherm plaatst. Vervolgens wordt een spuit met kwik geïntroduceerd en staat er tekst op het scherm: “Stel je nu voor dat dit een tweede injectie is.”

De video laat verder zien hoe een boor een gat in het aluminium maakt en er druppels kwik in worden geplaatst. Er begint dan een witte vezelachtige kolom te groeien waar kwik aan het aluminium is toegevoegd.

“Connect the Clots”, luidt de tekst op de versie die op Facebook wordt gedeeld, met een afbeelding van een naald.

Maar de originele video van het experiment bevatte geen tekst waarin vaccins werden genoemd.

BRON: https://apnews.com/article/fact-check-vaccines-aluminum-mercury-reaction-video-681937422484


Met dit leuke, geheel in het tijdsgewricht passende negatieve bericht, zal ik de handen wel weer op elkaar krijgen. Gelukkig maar, anders gaat het me geld kosten. Een krantje als dit hoort thuis onderin het lagensysteem van onze wereldbeleving en daar moeten de berichten op worden aangepast. Het gaat er per slot van rekening om dat we met korte informatiepulsjes hersendood worden gehouden, daarmee dienen we het algemeen belang van de opperheersers, die zeggen het volk te vertegenwoordigen. Wie zijn wij dan om verder nog iets te vinden over wat er allemaal niet deugt in deze wereldbeleving op Aarde? We gaan dus stug door met het publiceren in de uitsluitende categorie van meer van hetzelfde. Sensationeel kruimelwerk voor de liefhebber, die hier ooit verscheen omdat Nederland een “republiek” moest worden. Meer van hetzelfde dus. Om te voorkomen dat uw postbus overloopt van steeds meer van hetzelfde, hier de link om het abonnement op te zeggen:

OPZEGGING NIEUWSBRIEF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *