Foto: Videostill Odysee/La Quinta Columna

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Ray Kurzweil is al decennia de onofficiële woordvoerder van de transhumanistische beweging. In 2008 zei hij dat mensen nanorobots toegediend zouden krijgen die het menselijk lichaam aanzienlijk zouden verbeteren.

In 2010 interviewde hij Robert Freitas over de toekomst van nanotechnologie. Die zei dat nanorobots veroudering zouden kunnen voorkomen. Ook zei dat hij dat deze technologie naar verwachting rond 2020 ingezet zou worden en dat er wetgeving zou komen die mensen zou moeten beschermen tegen misbruik.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/zelfreplicerende-nanobots-gevonden-bij-zowel-gevaccineerden-als-ongevaccineerden-1.png

Die wetgeving kwam er niet, maar de technologie werd in 2020 wel ingezet. Miljarden nietsvermoedende mensen werden eraan blootgesteld. Diverse laboratoria hebben inmiddels bevestigd dat deze nanotechnologie in de COVID-vaccins zit. Bill Gates zei onlangs dat hij aan het knoeien is met zelfassemblerende nanodeeltjes voor mRNA-vaccins.

Grootste gevaar

Zelfassemblage of zelfreplicatie werd gezien als het grootste gevaar van nanorobots. Zelfreplicatie veroorzaakt ziekte, waarschuwde Freitas. “Je wilt geen zelfreplicerende nanobots in het menselijk lichaam stoppen,” zei hij. “Als de nanorobots zich in het lichaam kunnen repliceren, houdt dat in dat ze een deel van het menselijk lichaam als voedsel gebruiken.”

In 1986 schreef Kim Eric Drexler een boek over wat hij het ‘Gray Goo Scenario’ noemde, een catastrofale gebeurtenis veroorzaakt door zelfreplicerende nanotechnologie die de biomassa van de gastheer consumeert.

Tweede ronde

Dit is precies wat onafhankelijke onderzoekers zien. Het kan de zogenaamde bloedproppen verklaren die worden gevonden in lichamen van overledenen. En het verspreidt zich. Aangetoond is dat de geprikten het overdragen op de ongevaccineerden door middel van shedding.

Dit gebeurt wereldwijd en niemand kan het vuurtje blussen. Onze overheden kijken de andere kant op. Ondertussen maken de daders zich op voor de tweede ronde met een volgende neppandemie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *