Foto: Ed Dowd (Videostill Rumble/Greg Hunter’s USAWatchdog.com)

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Data-analist Ed Dowd zei in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com dat het erop lijkt dat men het narratief rond vaccinatieschade aan het herschrijven is.

Hij zei ook dat zijn collega’s hebben ontdekt dat de cumulatieve oversterfte in de Verenigde Staten sinds 2021 meer dan 1,1 miljoen bedraagt en dat 33 miljoen Amerikanen door de COVID-injecties zijn beschadigd, invalide zijn geraakt of zijn gestorven.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verse-cijfers-miljoenen-mensen-kunnen-niet-werken-door-de-prik-1.png
Ernstig

Ondertussen wordt vaccinatieschade mondjesmaat erkend, maar nog steeds gebagatelliseerd. De Amerikaanse journalist Chris Cuomo geeft toe dat hij is beschadigd door de prik en dat hij ivermectine gebruikt. Ook ‘corona-expert’ Deborah Birx erkent dat er sprake is van vaccinatieschade, maar beweert dat het gaat om enkele duizenden gevallen.

Er is sinds de uitrol van het vaccin iets aan de hand met de gezondheid van de Verenigde Staten en het is ernstig, benadrukte Dowd.

Alleen maar erger

Sinds de uitrol hebben zich 1,1 miljoen meer sterfgevallen voorgedaan dan verwacht, zijn 4 miljoen Amerikanen invalide geraakt en zijn er 28,6 miljoen mensen bijgekomen die zo nu en dan niet kunnen werken vanwege een chronische ziekte, merkte hij op.

“Er zijn dus zo’n 33 miljoen Amerikanen beschadigd, invalide geraakt of gestorven door dit vaccin,” aldus Dowd, die denkt dat het alleen maar erger gaat worden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
27
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *