Recent vrijgegeven camerabeelden van de Knoxville Police Department werpen een licht op de aangrijpende gebeurtenissen van 27 april, toen de 25-jarige Jamauri Griffin een fatale confrontatie aanging met agenten. Op de verontrustende video was te zien hoe Griffin van dichtbij een pistool afvuurde in het gezicht van een 23-jarige vrouw in haar woning

Griffin werd ter plekke dood verklaard, terwijl het vrouwelijke slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht voor medische behandeling na het incident.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

[embedded content]

De beelden, opgenomen door de bodycamera’s van agenten Hunter Powers en Cayden Riddle, zijn op 8 mei openbaar gemaakt door het departement. De video bevat een ijzingwekkend slow-motion fragment van de ontmoeting, die zich binnen enkele ogenblikken nadat de agenten het pand betraden, ontrafelde.

Op de ochtend van 27 april, rond 7:50 uur, reageerden agenten Powers en Riddle op een melding van huiselijk geweld in een woning aan Santala Drive. Een bezorgde beller had gemeld dat er een gewapende man bij het huis was aangekomen, waardoor de politie moest ingrijpen.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/verdachte-schiet-ex-vriendin-in-gezicht-wordt-meteen-door-2-agenten-neergeknald-videos-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Toen ze het huis binnenkwamen en zich identificeerden als ordehandhavers, werden agenten Powers en Riddle al snel geconfronteerd met Griffin, die met een vuurwapen zwaaide en gevaarlijk dicht bij de vrouw stond. In een snelle en alarmerende wending hief Griffin zijn wapen en loste een schot recht in het gezicht van de vrouw op het moment dat de agenten dat aankondigden.

In het zicht van het dreigende gevaar reageerden de twee agenten snel, vuurden meerdere kogels af op Griffin en raakten hem minstens één keer. De hele confrontatie, vanaf het moment dat de agenten de woning binnenkwamen tot het moment dat Griffin uitgeschakeld werd, vond plaats in een tijdsbestek van minder dan 5 seconden

Na het vuurgevecht borgen de agenten het wapen van Griffin en verleenden hulp aan de gewonde vrouw, zodat haar veiligheid en welzijn gewaarborgd waren na de traumatische gebeurtenis.

Het slachtoffer werd vervolgens naar het University of Tennessee Medical Center vervoerd voor behandeling van een schotwond in haar gezicht. Gelukkig bevestigden de autoriteiten dat haar verwondingen als niet-levensbedreigend waren geclassificeerd, wat een sprankje hoop bood te midden van deze tragische episode.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *