Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over een schietpartij waarbij een agent betrokken was die zondag plaatsvond in Huber Heights, Ohio. De politiechef van Huber Heights, Mark Lightner, gaf een update over het incident tijdens een persconferentie op woensdag, zoals gemeld door WDTN.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

De opeenvolging van gebeurtenissen begon toen een 112-beller meldde dat de ruit van zijn auto was beschoten door een ander voertuig op State Route 4 en dat het voertuig van de vermoedelijke schutter nog steeds in de achtervolging zat. Volgens de politie begon de achtervolging bij het Shell-tankstation op State Route 235, waarbij de verdachte volgens de politie methamfetamine uit zijn raam zou hebben gegooid.

De achtervolging kwam tot een einde op Taylorsville Road, waar het voertuig van de verdachte stopte in het gras. Bij het verlaten van zijn voertuig, zwaaide de verdachte naar verluidt met een wapen. Agent Shawn Waller, een 19-jarige veteraan van de politie van Huber Heights, beantwoordde dit door het vuur te openen en de verdachte te raken.

Chief Lightner beschreef de ontmoeting in detail: “De verdachte verliet de bestuurdersstoel en werd onmiddellijk door agenten op de grond geduwd. Op de video van de auto van de agent is duidelijk te zien hoe de verdachte naar de agent kijkt, een zwart AR-15 geweer opheft en het direct op de agenten richt. De agent die het dichtst bij de verdachte stond, opende het vuur en raakte de verdachte, die probeerde te vluchten met zijn geweer nog in zijn hand.”

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Het wapen in kwestie bleek een luchtbuks met dubbele werking te zijn. De verdachte is vervolgens in het ziekenhuis opgenomen en wordt nog aangeklaagd. Zijn identiteit is niet vrijgegeven in afwachting van zijn ontslag uit het ziekenhuis en de formele aanklacht

Volgens de standaardprocedure is agent Waller met betaald administratief verlof gestuurd terwijl het Ohio Bureau of Criminal Investigation (BCI) een onderzoek uitvoert naar het incident.

Noodpakket voor paraatheid – My Patriot Supply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *